Annonce
Frederiksberg

Bloom blomstrer igen - med tre måneders forsinkelse

Bloom 2020 er ikke aflyst. Den årlige natur- og videnskabsfestival i Søndermarken er blot "omprogrammeret". Foto: Malthe Folke Ivarsson
Annonce

Efter Bloom måtte aflyse maj måneds festival i Søndermarken på grund af coronapandemien, har folkene bag den traditionsrige natur- og videnskabsfestival arbejdet hårdt på at få festivalens mange talks, vandringer, koncerter og kunstoplevelser til at genopstå på andre måder og i nye samarbejder.

Nu kan Bloom så offentliggøre programmet for en gratis - og coronasikret - minifestival i Søndermarken i dagene 14.-16. august. Rækken af foredragsholdere tæller navne som professor i geogenetik Eske Willerslev, kok og iværksætter Claus Meyer samt professor i astrofysik og planetdannelse Anja C. Andersen.

Blooms leder Svante Lindeburg udtaler:

- Bloom aflyser ikke – Bloom omprogrammeres. Det har været vores mantra siden marts, hvor landet blev lukket på grund af coronapandemien. Blooms dna er at præsentere publikum (som over to dage normalt runder 10.000 mennesker, red.) for et åndehul af viden, kloge betragtninger og velbegrundede fakta. Ofte krydsbefrugtet med kunst og kultur, siger Svante Lindeburg og tilføjer:

- Det vil og kan Bloom stadig. Derfor har vi de sidste måneder nykurateret og genformateret festivalens mange talks, vandringer, debatter, koncerter og kunstoplevelser, så Bloom nu genopstår i nye klæder. Naturligvis i overensstemmelser med myndighedernes sundhedsanbefalinger.

Foruden liveevents styrker Bloom i år sit digitale indhold af podcasts og videoer. Det hele samles på en ny kanal – Bloom Explore – hvor det kan tilgås når som helst ganske gratis. Bloom Explore lanceres i august.

Læs mere på Blooms Facebook-side

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Løftet pegefinger

Københavns Politi inden udsigt til hedebølge: Vi er nødt til at stramme skruen

Debat

Opkald plads efter Bent Fabricius-Bjerre

Debat

Nye målebånd til kommunen

Læserbrev

Glem ikke p-pladser ved rådhuset

Cirkus

Cirkus Arli holder jubilæumsforestilling

Klumme

Byen og præsten: Drømmestof

Annonce