Annonce
Budget21

Borgermøde om budgettet 2021

Frederiksberg Kommune inviterer til borgermøde om det kommende års budget. Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Annonce

De årlige forhandlinger om kommunens økonomi står for døren. Igen i år inviterer Frederiksberg Kommune til borgermøde om budgettet. Mødet finder sted i Kedelhallen på Nyelandsvej tirsdag 25. august kl. 19.00-21.00.

På mødet får du et overblik over Frederiksberg Kommunes økonomi. Derefter bliver der rig lejlighed til at stille spørgsmål til budgetforslaget og give kommunalbestyrelsen gode råd med på vejen, inden de politiske forhandlinger begynder. Du kan læse budgetforslaget på frederiksberg.dk/budget2021 fra 18. august.

Borgmester Simon Aggesen (K) ser frem til borgermødet:

- Budgettet handler om mere end bare tal og bundlinje. Det handler om vores alles hverdag, om klimaet og byen for alle. Derfor håber jeg, at mange vil benytte borgermødet til at give deres mening til kende, så vi kan få input og kommentarer fra dem, som budgettet har størst betydning for.

På grund af coronasituationen er der et begrænset antal pladser. Derfor er tilmelding via frederiksberg.dk/budget2021 nødvendig. Tilmeldingen foregår efter først-til-mølle-princippet.

Du kan indsende kommentarer til budgetforslaget på budget21@frederiksberg.dk indtil 28. august kl. 12.00. Kommentarerne bliver samlet og formidlet videre til kommunalbestyrelsen forud for budgetforhandlingerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Frederiksberg – et vidt begreb

#HvorErDerEnVoksen

"Det er ikke fordi ledelsen ude i institutionerne ikke vil dække dagen bedre ind, der er simpelthen ikke penge til det"

Debat

Velkommen i Sine Heltbergs grønne rodebutik

Kronik

Jeg vil også have ret til at leve

Covid-19

Nikolaj Bøgh: - Jeg har corona

Klumme

At vente på døden

Debat

Cykelkaos hersker på Grundtvigsvej

Debat

Er den lokale idræt bange for børn?

Politi

Cyklist skubbet af cyklen på Howitzvej

Annonce