Annonce
Debat

Borgmesteren løber fra løfte om at holde hånden under KB's økonomi

- Socialdemokratiet bryder intet budgetforlig. Vi har afsat flere midler til KB på vores budget - som de konservative har valgt at stemme ned, skriver Sine Heltberg (S) i dette svar til Konservatives Nikolaj Bøgh. Foto: Socialdemokratiet.

Læserbrev: Det er ærgerligt, at der i den store konservative gruppe i kommunalbestyrelsen ikke er nogen, der i højere grad brænder for det lokale idrætsliv i Frederiksberg Kommune. Og jeg tror, det er her, vi har forklaringen på de uforståelige nedskæringer, det borgerlige flertal insisterer på at gennemføre over for KB, og som Nikolaj Bøgh (K) forsvarer i Frederiksberg Bladet.

KB har en kæmpe betydning for Frederiksberg. Hundredevis af Frederiksberg-borgere i alle aldre bliver i KB en del af et fællesskab. Et fællesskab, der ikke mindst har betydning for mange socialt udsatte børn og unge, og som bidrager til en vellykket integration af mange børn og unge af udenlandsk oprindelse.


Jeg synes, det er trist, at det blå flertal på Frederiksberg insisterer på at tvinge besparelser ned over det store og betydningsfulde arbejde, KB udfører, som ellers er til stor gavn for mange borgere her på Frederiksberg


Da KB skulle opføre den nye KB-hal, efter den gamle var brændt ned, påtog KB sig en stor økonomisk forpligtelse og risiko. Til gengæld lovede kommunen, at man ville holde hånden under det løbende driftstilskud, så KB var sikret en stabil driftsøkonomi. Nu har vi en anden konservativ borgmester, og så gælder det løfte åbenbart ikke længere.

Jeg synes, det er trist, at det blå flertal på Frederiksberg insisterer på at tvinge besparelser ned over det store og betydningsfulde arbejde, KB udfører, som ellers er til stor gavn for mange borgere her på Frederiksberg. Og endelig - Socialdemokratiet bryder intet budgetforlig, vi har afsat flere midler til KB på vores budget - som de konservative har valgt at stemme ned.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Når de røde kommer

Debat

Børnevelfærd før profit

Navne

Rund fødselsdag: Helle Sjelle fylder 50 år

Annonce