Annonce
Byliv

Burgere under Buen: En container fuld af smagfuld streetfood

Pop's Diner Box-personalet samlet. Stedets tre ejere er Kareem Ahmed (nr. to fra venstre), Enver Uzeiri (nr. tre fra venstre) og Réda M'Barek (nr. to fra højre). Foto: Bo Børresen

En container under en motorvejsbro lyder måske ikke umiddelbart som det mest oplagte sted for en burgerbar.

Det er imidlertid langt mere smagfuldt, end det lyder, når man træder indenfor hos Pop's Diner Box, der åbnede 30. januar på adressen Nordre Fasanvej 174.

- Vores koncept er lækre burgere i briocheboller med friske råvarer og hjemmelavet dressing. Vi har fokus på den gode smagsoplevelse i autentiske omgivelser. God mad til gode priser, fastslår en af Pop's Diner Box' tre ejere, Kareem Ahmed.

Kareem Ahmed i burgerbarens "bike-through vindue", hvor man kan få sin mad udleveret i en luge. Foto: Bo Børresen

Kareems personlige favorit er Pop's Hand Smashed Burger.

- Men jeg synes selvfølgelig, at alle vores retter virkelig kan noget. Vi vil hellere have fire skarpe burgere med tilbehør end et overproppet menukort, pointerer Kareem, som afslører, at det med tiden er planen, at Pop's Diner Box udvider til også at have morgenmadsmenu i klassisk diner-stil og servere friskbrygget kaffe.

Annonce

Takeaway og bikeaway

Når coronarestriktionerne engang lempes, vil der også være mulighed for at nyde sin mad ved klassiske diner-inspirerede borde og stole. Indtil det sker, står den på takeaway. Til det formål er Pop's Diner Box ganske velegnet. Den nyrenoverede container gør det nemlig nemt at smutte forbi og hente sin bestilling.

Faktisk behøver du slet ikke at gå indenfor for at afhente din mad. Pop's Diner Box er indrettet med et "bike-through vindue", så man kan få maden udleveret i en luge. Det kan man i hele burgerbarens åbningstid, som er tirsdag til søndag klokken 14.00-22.00.

Pop's Diner Box i al sin pragt under Bispeengbuen. Åbningstiderne er tirsdag til søndag klokken 14.00-22.00. Foto: Bo Børresen

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce