Annonce
Debat

Byggeplaner på Værnedamsvej er kun bæredygtige for investoren

Fannie Agerschou fra Bæredygtigt Frederiksberg, Værnedamsvej.
Annonce

Læserbrev: I et indlæg her i Frederiksberg Bladet bedyrer ejendomsinvestoren Square Meter, der har Angelo Gordon, en gigantisk amerikansk kapitalfond i ryggen, at man skam kun har gode intentioner med at ville bygge endnu flere kvadratmeter i et af landets tættest bebyggede og charmerende områder.

Det er da prisværdigt, at ejendomsinvestoren gerne vil plante nogle planter og energirenovere de gamle slidte skolebygninger. Det står dem ganske frit for. Men det er en grundlæggende præmis fra vores synsvinkel, at det ikke behøver indbefatte, at man skal bygge mange ekstra kvadratmeter.


Vi accepterer i Bæredygtigt Frederiksberg, at området skal udvikles når Den Franske Skole flytter. Hvis den flytter.

Fannie Agerschou-Madsen


Det grønne, de øjner, er nærmere dollartegn end hengivenhed for kvarteret. Når vi skærer de flotte ord i indlægget fra ejendomsinvestoren fra, tror vi, i Bæredygtigt Frederiksberg, at beboere og erhvervsdrivende i kvarteret godt kan gennemskue, at projektet helt overvejende handler om at tjene penge.

Vi accepterer i Bæredygtigt Frederiksberg, at området skal udvikles når Den Franske Skole flytter. Hvis den flytter. Men vi mangler stadig at se den gode argumentation og de klare svar på, hvorfor investoren vil fjerne luft og lys fra de trange baggårde, bygge en tre-etagers parkeringskælder midt i det hele og gamble med Værnedamsvejs særlige ånd. Det bør politikerne på rådhuset også kunne svare på.

Hvis det kan ske her, kan det ske alle steder på Frederiksberg. Derfor siger vi kraftigt fra. Det handler om værdier for Frederiksbergs borgere. Og ikke kun de værdier, der kan tælles i kroner og øre for en ejendomsinvestor.

Annonce
Annonce
Debat

Velkommen i Sine Heltbergs grønne rodebutik

Annonce
Annonce
Debat

Cykelkaos hersker på Grundtvigsvej

Annonce
Forsiden netop nu
Kronik

Jeg vil også have ret til at leve

Covid-19

Nikolaj Bøgh: - Jeg har corona

Debat

Er den lokale idræt bange for børn?

Politi

Cyklist skubbet af cyklen på Howitzvej

Klumme

Historiens store viskelæder

Debat

Tillid forpligter

Klumme

Septembers himmel

Nyåbnet

Ny frisørsalon: Bliv smuk på spansk

Kronik

KRONIK: Bag den gule trøje

Annonce