Annonce
Debat

Byggeriet vil være en gevinst for Frederiksberg

Den Franske Skole på Værnedamsvej. Foto: René Mølskov
Annonce

Læserbrev: Som borger på Frederiksberg finder jeg det højst besynderligt, at der er så megen modstand mod det nye projekt for Den Franske Skole.

Jeg kan forstå, at skolen er vokset så meget, at de flytter uanset hvad, og at de nye planer for Værnedamsvej skal sikre, at skolen kan blive bosiddende på Frederiksberg. Den Franske Skole er en kulturbærende institution, og den har så stor historisk betydning for Frederiksberg, at det undrer det mig, at der ikke bliver bakket mere op om at beholde skolen i kommunen.

Når jeg læser om det nye projekt for Værnedamsvej, så bliver jeg endnu mere uforstående overfor kritikken og modstanden. For det første, så synes jeg ikke, at kritikken stemmer overens med planerne for det nye projekt. Projektet er gennemgået i samarbejde med kommunen og vores stadsarkitekt her på Frederiksberg, og projektet ønsker både at gøre området grønnere og åbne det mere op for offentligheden.


Jeg tror, at vi vil ærgre os over, at projektet ikke blev til noget, hvis vi om to år står med endnu en supermarkedskæde midt på Værnedamsvej.

Jesper Blådal


Jeg er bange for, at kritikken bunder i, at vi Frederiksbergborgere simpelthen blot er bange for, at der skal ske noget nyt – hvilket, der jo uanset hvad vil skulle – og at vi derfor er for kritiske overfor det nye planer for området.

Jeg tror, at vi vil ærgre os over, at projektet ikke blev til noget, hvis vi om to år står med endnu en supermarkedskæde midt på Værnedamsvej.

Derfor tror jeg, at det nye projekt er noget, som vi på Frederiksberg vil være stolte af, og som vil kunne bidrage til et sprudlende forretningsliv i byen – så altså, en stor gevinst for Frederiksberg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Hovsa, hvor blev retssikkerheden lige af?

Klumme

Byen & Præsten

Debat

Vestfrederiksberg har brug for mere fokus

Hæder

Lisbeth og Ole er årets nytænkende købmænd

Trafik

Rift om pladserne som skolepatrulje

Foredrag

En Glad aften om sundhedstrends

Annonce