Annonce
SommerLIV

Byudvikling: Flere heste på Frederiksberg

Flere heste på Frederiksberg, tak. Lia og Lily er ikke i tvivl om hvad området bag rådhuset bør bruges til.
Masser af liv på P-pladsen bag rådhuset i jagten på fremtidens byrum. Også børnene gav deres bud
Annonce

I hele juli måned har børn og voksne kunnet lægge vejen forbi parkeringspladsen bag rådhuset, som er omdannet til en midlertidig by-oase med borde og bænke, aktivitetszoner som bordtennis og basketball - og ikke mindst kan man blive klog på og give sin mening til kende om, hvad der skal ske med pladsen i fremtiden. Det tilbud har mange heldigvis taget i mod. Også børnene.

Frederiksberg Kommune og den lokale tegnestue All About A inviterede børn og barnlige sjæle til sommerens sidste arkitekturværksted, hvor børn kunne sætte form på deres ønsker til pladsen. Det blev til rigtig mange fine arkitekturmodeler.

Lia på 5 og Lily på 7 fordybede sig i flere timer sammen med deres mor og mormor, som alle var enige om at det ville være skønt hvis Frederiksberg for eksempel kunne få flere heste.

”Det er rigtig sjovt at bygge, og det er første gang at jeg bygger en have til dyr” fortæller Lily, før hun fortsætter med at finde materialer til et tag i alle de mange modelmaterialer, som arkitekterne Charlotte Carsten og Julie Dufour havde taget med til eventet.

Efter juli måneds projekt, bliver der nu evalueret, hvorefter Frederiksberg Kommune arbejder videre med indkomne forslag til byudviklingen af det store område bag rådhuset.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Byliv

Coronatest uden tidsbestilling

Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Vi skal være endnu bedre til at hjælpe

Klumme

Magtens frie løb?

Kultur

Mød Eva Smith på Frederiksberg Bibliotek

Debat

Nu styrker vi veteranindsatsen i Danmark

Klumme

Det gamle kapel

Debat

Vi skal værne om frivillighed

Annonce