Annonce
Samfund

Café med fokus på socialt udsatte fejrer 25-års jubilæum

Stedfortræder Lene Mette Klit skåler i kaffe til Café Paraplyens 25-års jubilæum. Foto: Ole Kragh
Annonce

Café Paraplyen på Nyelandsvej afspejler på mange måder et respektfuldt, fordomsfrit og mangfoldigt sted - og de har netop kunne fejre deres 25-års jubilæum.

Mange gæster mødte frem med højt humør fredag 4. september til morgenkaffe og rundstykker, og senere stod den på tapas, jordbærkage og musik.

Frivillige gør klar til receptionen. Foto: Ole Kragh

Der var i den grad heller ikke mangel på hjertevarme og relevante indlæg fra gæster og frivillige.

Morten Skov Mogensen, KFUM's Sociale Arbejdes generalsektretær, kom ind på vigtigheden af sociale caféer, der åbner dørene op for alle slags mennesker. Kirsten Sørensen, Paraplyens styregruppeformand, pointerede, at vi altid holder et andet menneskes lykke i vores hænder. Derudover var der mange andre, der fulgte trop og satte ord på jubilæet.

- En meget vellykket fejring af 25 år – med stor glæde og 'kram' på afstand og masser af håndsprit. Og der kom fine gaver kom fra alle kanter – både blomster, chokolade samt donationer til husets sociale arbejde, fortæller Tina Kragh, der er caféleder af Paraplyen.

Café Paraplyens formål er at yde en social indsats og skabe værdi for mennesker i udsatte livssituationer - blandt andet personer præget af ensomhed, misbrug eller psykiske problemer. Der er desuden 90 frivillige knyttet til caféen. Læs mere her: https://www.paraplyenfrb.dk/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Den største beslutning

Debat

Er jeg en dårlig mor, Christina?

Debat

Levende begravet på Rahbeks Allé

Debat

Konservative svigter vores butikker

Debat

Øget fokus på entreprenørsvigt

Efterlysning

Efterlysning: Kender du, eller er du manden, der fik hjertestop på hjørnet mellem Finsensvej/Sønderjyllands Allé d. 9. juli?

Annonce