Annonce
Butiksliv

Christinas farvel til sin yndlingskassedame: Overraskede hende med blomster

Christina Sylvest Noer (th.) overraskede onsdag Trine Vestenaa (tv.) med en buket blomster, da hun var på arbejde i Rema1000 på Rosenørns Allé. Foto: Julie Stougaard
Trine Vestenaa er den sødeste kassedame, man kan tænke sig. I hvert fald hvis man spørger Christina Sylvest Noer, der er en af hendes trofaste kunder. Onsdag overraskede hun Trine med en buket blomster for at sige tak og held og lykke fremover, da hun i næste måned har sidste arbejdsdag i Rema1000 på Rosenørns Allé.

Mundbind til trods er det ikke svært at se, at Trine Vestenaa, der gennem knap syv år har været kassemedarbejder hos Rema1000 på Rosenørns Allé, bliver paf og noget rørt, da hun onsdag eftermiddag bliver overrasket med blomster af en af hendes trofaste kunder.

- Du er simpelthen min yndlingskassedame, og jeg er så ked af, at du stopper. Jeg er glad på dine vegne, men jeg er meget ked af, at du stopper hernede, siger Christina Sylvest Noer og giver hende blomsterne.

Annonce

Farvel Frederiksberg

Sagen er nemlig den, at 36-årige Trine, der nu bor i Brønshøj med sin mand og 11-årige datter, skal flytte. Og den nyhed var én, der gjorde indtryk på Christina, som de sidste mange år har handlet hos Trine hver mandag.

- Sidste mandag, da jeg handlede ind, sagde Trine 'ej jeg skal forresten fortælle dig noget. Vi har købt hus i Kalundborg, så jeg stopper her i marts'. Hvor Hollywoodagtigt det end må lyde, så tabte jeg en mælk i bar forskrækkelse, fortæller Christina.

Annonce

Et stort tab

Hun synes, det er et stort tab for den lokale Rema1000, at Trine stopper, og ikke mindst for alle Frederiksberg-borgerne, der i så mange år har haft glæden af at handle deres dagligvarer hos hende.


Hun er uden tvivl den mest servicemindede kassemedarbejder, jeg nogensinde har mødt

Christina Sylvest Noer, stamkunde


Trine er nemlig sådan én, der giver noget af sig selv, når man står ved hendes kasse. Hun er opmærksom, hilser på og snakker med kundernes børn og spørger interesseret ind til kundernes liv.

-Hun er uden tvivl den mest servicemindede kassemedarbejder, jeg nogensinde har mødt, og som gang på gang har mindet mig om, hvor vigtigt det er, at vi er tilstede i vores dagligdags møder, siger Christina.

Annonce

Hårdt at sige farvel

Trine er da også lidt ked af at skulle sige farvel til alle de søde kunder på Frederiksberg.

-Det ligger bare naturligt til mig at spørge ind til folk, det er ikke noget, jeg tænker over. Jeg taler også meget med de ældre kunder. Der går jo ikke noget af mig, fordi jeg bruger fem minutter ekstra på at tale med dem, og mange har også haft det svært her i Coronatiden. Jeg har en god kontakt til mange af kunderne, så det bliver hårdt at stoppe. Også fordi jeg har så mange gode kolleger her. Jeg føler mig rigtig heldig over at være kommet i den her butik, siger hun.

Trine har sidste arbejdsdag 19. marts, hvor hun flytter til Kalundborg. Her bor det meste af hendes familie. Hvad hun skal lave i Kalundborg ligger endnu ikke fast, men det er muligt, at borgerne i byen kommer til at kunne møde hende ved kassen i en af byens Rema1000'er.

- Jeg har søgt om at komme til at arbejde dér, så nu må vi se, hvad der sker. Jeg er ikke kræsen, så et arbejde skal jeg nok få. Men lige til at starte med vil vi bare have fokus på at renovere vores hus, og så tager vi det andet, når der er faldet lidt ro på, siger Trine med et smil.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Dæksler og riste hærger cykelstierne

Byliv

Vejrhanen: En truet dyreart på Frederiksberg

Politik

Kommunalvalget: SF's fem fokuskandidater

Debat

Det er ufint at tage penge fra børn

Annonce