Annonce
Debat

Corona-caffelatte-abstinenser hos de radikale?

Jan Elnif spørger, om David Munis Zepernick (foto) og Det Radikale Venstre har corona-caffelatte-abstinenser. Foto: Bo Børresen

Læserbrev: I Frederiksberg Bladet 13. januar, 2021 foreslår David Munis Zepernick (R) fra de Radikale, at der skal gives tilladelse til udeservering hele året ved inddragelse af P-pladser.

Det er et rigtig dårligt og uigennemtænkt forslag. P-pladser på Frederiksberg er en virkelig knap ressource for såvel beboere (skatteyderne), som for de forretningsdrivende. Forslaget vil ramme alle de andre forretningsdrivende for, hvem det er af stor betydning, at deres kunder har mulighed for i kort tid (30 minutter) at parkere og gøre deres indkøb.


Forslaget er således et kannibalisme-projekt, som kun vil gavne en type af erhvervsdrivende, udskænkningssteder, på Frederiksberg til ulempe for alle andre.

Jan Elnif


Man kan undre sig over, at corona-caffelatte-abstinenserne hos de radikale er så voldsomme, at de med begrundelse i en frygtelig pandemi vil forfægte holdninger, der vil have store konsekvenser lang tid efter vi, forhåbentlig, har lagt pandemien bag os

Forslaget er således et kannibalisme-projekt, som kun vil gavne en type af erhvervsdrivende, udskænkningssteder, på Frederiksberg til ulempe for alle andre - blandt andet butikkerne.

Man kan undre sig over, at corona-caffelatte-abstinenserne hos de radikale er så voldsomme, at de med begrundelse i en frygtelig pandemi vil forfægte holdninger, der vil have store konsekvenser lang tid efter vi, forhåbentlig, har lagt pandemien bag os. Det er situationen simpelthen for alvorlig til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Når de røde kommer

Debat

Børnevelfærd før profit

Navne

Rund fødselsdag: Helle Sjelle fylder 50 år

Annonce