Annonce
Debat

Corona kvæler byen: Det haster med hjælpen til de erhvervsdrivende!

Helle Sjelle foran Granola, der som mange af byens caféer, restauranter og butikker lider under corona-nedlukningen. Privatfoto

Læserbrev: Coronaen raser stadig og præger vores hverdag. Især hvis man er selvstændig erhvervsdrivende. De lokale butikker, restauranter, caféer, forretninger m.v. er blevet lukket op og ned i et væk blandt andet her på Frederiksberg på grund af den smitsomme virus. Det går ud over pengepungen hos ejerne.


Med så omfattende en nedlukning, som vi nu er vidne til, er der for manges vedkommende brug for støtte udefra for at overleve


Selvom regeringen har lavet hjælpepakker kritiseres de blandt andet for at være utilstrækkelige og forsinkede. Derudover er der erhverv, der stadig ikke har fået en krone i hjælp. For eksempel fordi hjælpen er forsinket eller fordi de politiske forhandlinger endnu ikke er blevet færdige. Det er ikke godt nok! Det går selvfølgelig først og fremmest ud over de erhvervsdrivende selv, men det går også ud over vores samfund.

De mindre virksomheder er med til at give byen liv og sjæl. Uden dem vil Frederiksberg ikke være det samme. Som borgere kan vi selvfølgelig også støtte det lokale erhvervsliv, når det er åbent, og det skal vi også. Men med så omfattende en nedlukning, som vi nu er vidne til, er der for manges vedkommende brug for støtte udefra for at overleve. Der er med andre ord brug for hjælp fra regeringens side, og det haster!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Når de røde kommer

Debat

Børnevelfærd før profit

Navne

Rund fødselsdag: Helle Sjelle fylder 50 år

Annonce