Annonce
Frederiksberg

Dansk webshop hjælper med at finde den perfekte firmagave

Annonce

Du slipper for at bruge unødige timer i køen og endnu flere frustrerende timer på at nytænke den perfekte gave, som vil berige alle dine meget forskellige medarbejdere. Sådan lyder det fra den populære virksomhed, SydDesign A/S.

Firmagaven skal være simpel, håndplukket og med en hjertevarm symbolværdi. Via SydDesigns hjemmeside og webshop er det nu muligt som virksomhedsejer at tilgå kvalitetsstærke firmagaver, som alle medarbejdere med garanti vil sætte pris på. I et tæt samspil med designere og leverandører gør indkøbere det muligt at vælge blandt et luksuriøst udvalg i firmagaver af både klassisk og moderne stil.

Der skal nydes for at kunne ydes

Glade medarbejdere er af altafgørende betydning for en virksomheds daglige drift og videre succesrate. Når juletid, jubilæer eller receptioner nærmer sig, er det derfor vigtigt at være på forkant med den helt rette hyldest i form af en gave med symbolværdi.

Hos SydDesign gøres der en dyd ud af at udbyde et bredt produktprogram med et overskueligt overblik i både prisniveau og brands. Chokolade til den søde tand, boliginventar og nips eller køkkenredskaber af luksuriøs kvalitet – du sætter grænserne for det brede sortiment. I de fleste virksomheder er højtider og andre festlige hyldester til medarbejderne noget helt særligt – et højdepunkt og noget de kan se frem til i løbet af deres ansættelse.

Den kreative firmagave er til gavn for firmaet

Firmaet efterstræber en høj kundetilfredshed og gør derfor meget ud af lytte til de behov, der efterlyses. Kunden er i centrum, og det betyder en høj fleksibilitet i service og udbud. Derfor findes der på webshoppen også alternative løsninger til den kreative firmagave. En kreativ gave med firmaets eget præg kan på samme tid være med til at styrke det generelle sammenhold og gavne firmaets omdømme samtidigt med, at medarbejderen glædes ved gavens symbolværdi. Man siger, at det er tanken, der tæller, men nogle gange er det også idéen bag tanken, der efterlader sine spor i virksomhedens gode arbejdsmiljø.

Det er muligt at læse mere om SydDesign A/S samt se det store udvalg af firmagaver her.

Annonce
Annonce
Kronik

KRONIK: Bag den gule trøje

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Fantastisk for idrætten på Frederiksberg

Miljø

53 nye elbusser på vej

Debat

Nu dratter folkehelten snart af soklen

Politi

Formodede drabsmænd anholdt og sigtet

Debat

Byggeriet vil være en gevinst for Frederiksberg

Sundhed

Bliv Frederiksberg Frontløber for sundhed

Debat

Virker nedtællingsurene?

Temakoncert

Solen synger på Frederiksberg

Annonce