Annonce
Byliv

Haner i lange baner: De første fadøl er Skänket på Godthåbsvej

Skänks Claus Skovgaard skænker i de nyindrettede lokaler på Godthåbsvej 26. Foto: Bo Børresen
Annonce

Tirsdag 10. november slog øl-, vin- og madbaren 'Skänk' dørene op på Godthåbsvej 26, hvor Restaurant Mondän indtil for nylig havde lokaler. Den ens måde at skrive æ på (a med umlaut) til trods har de to foretagender intet med hinanden at gøre.

Skänk er i forvejen veletableret med tilsvarende barer i Roskilde og Hillerød. Nu har brødrene bag, Claus og Patrick Skovgaard, så også kastet deres kærlighed over Frederiksberg.

- Skänk-konceptet er enkelt, fastslår Claus Skovgaard og forklarer:

- Dansk specialøl, vin fra hele verden og simpel barmad i form af oste- og charcutteribrædder. Tapas man bliver mæt af, lover han og tilføjer:

- Al mad er hjemmelavet, og kvalitet er i det hele taget vigtigt for os.

Er du til øl på flaske, så er Skänk ikke noget for dig. Til gengæld råder Godthåbsvejs nye ølbar ikke færre end 20 fadølshaner - alle indeholdende dansk specialøl.

- Vi udskifter løbende øltyperne i de forskellige haner, men øllet vil altid være fra danske bryggerier, som for eksempel Herslev Bryghus hjemme fra Roskilde, slutter Claus Skovgaard.

Skänk holder åbent mandag-lørdag. Mandag-torsdag fra klokken 15.00 og fredag og lørdag fra klokken 12.00. Grundet de verserende coronarestriktioner lukker Skänk indtil videre klokken 22.00 alle dage.

Der er masser af siddepladser både inde og ude på Skänk. Foto: Bo Børresen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Vi skal være endnu bedre til at hjælpe

Klumme

Magtens frie løb?

Debat

Nu styrker vi veteranindsatsen i Danmark

Kultur

Mød Eva Smith på Frederiksberg Bibliotek

Klumme

Det gamle kapel

Debat

Vi skal værne om frivillighed

Klumme

På kvalmestadiet

Annonce