Annonce
Debat

Deas er vel bare det nye Blackstone?

Foto: Bo Børresen

Debat: Vi har igen fået en boligspekulant nu hvor kommunen er sluppet af med Blackstone.

Deas vil renovere de lejligheder efterhånden som de bliver ledige, her i vores bebyggelse, med nyt bad og køkken, bevares vores hus er 30 år gammelt, men både køkken og badeværelser er lavet af gode materialer, og kan nemt repareres hvis der er kommet skader og også billigere end isætte nyt, det virker kun som et forsøg til at hæve huslejen til mellem 16.000 – 17.000 kr. om måneden.


Man kan forbavses over at en pensionskasse som Pensam benytter sig af et firma som Deas

Erik Blom


De større huslejer resulterer kun i at nye tilflyttere skal have større boligstøtte, og så er det jo samfundet der skal betale.

Man kan forbavses over at en pensionskasse som Pensam benytter sig af et firma som Deas, der efter sigende er ejet af en kapitalfond og kun er interesseret i at tjene så mange penge som muligt.

Forbavselsen bliver endnu større når vi ser på Pensams medlemmer, deres medlemmer er fra FOA, det vil sige at det ikke er mennesker med de højeste lønninger, så det virker besynderligt med huslejer i disse størrelser, selv om huslejen i dag heller ikke er lav.

Så spørger vi os selv, de mennesker der fraflytter, får de så hele deres tilskud tilbage, fordi lejligheden skal bygges om, eller skal fraflytterne bidrage med deres indskud.

Der står i skrivende stund 8 lejligheder ledige ny, som med få midler kunne gøres i stand til indflytning hurtigt, så der kommer husleje og indskud ind straks, i stedet hvis de står tomme.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce