Annonce
Frederiksberg

DEBAT: Midt i corona-krisen: Dårligt tidspunkt for politisk drilleri fra Michael Vindfeldt

Merete Winther Hildebrandt (K) langer ud efter en kommentar i et debatindlæg fra Michael Vindfeldt (S). - Foto: Frederiksberg Kommune
Annonce

Indlægget er udtryk for skribentens egen holdning.

Merete Winther Hildebrandt (K), medlem af Kommunalbestyrelsen

Danmark og Frederiksberg står i en rigtig svær situation lige nu, hvor det virkelig handler om at stå sammen - om end med to meters afstand - og følge anvisningerne fra Sundhedsstyrelsen.

Der er mange små butikker og virksomheder, der bliver presset på økonomien uanset Folketingets fine håndsrækning og hjælpepakker.

Læs Michael Vindfeldts oprindelige indlæg her

Lokalt har vi fremrykket betalinger for knap 100 millioner kroner, og vi bliver ved med at finde steder, hvor vi kan gøre bare en lille forskel for virksomhederne og vores private arbejdspladser. Og frem for alt er fokus i disse dage på at sikre en stabil og sikker drift omkring alle kommunens kritiske funktioner. For vi skal særligt passe på vores syge, sårbare og ældre medborgere!.

Jeg vil gerne sende en stor tak til et samlet Folketing for at stå sammen og handle resolut - og uden skelen til partifarve og politiske drillerier i en meget svær tid.

Og her vil jeg gerne komme med et lille hjertesuk: Jeg synes simpelthen, det er så ærgerligt, at den socialdemokratiske rådmand Michael Vindfeldt (S) i sit læserbrev fra sidste uge i disse spalter synes, at det er relevant at nævne, at Frederiksberg Bladets faste klummeskriver Michael Engelbrecht, som tidligere på måneden havde en, for nu at sige det mildt, ikke så heldig klumme, ved sidste kommunalvalg var kandidat for Det Konservative Folkeparti

Jeg kan simpelthen ikke se, hvorfor det skal være relevant at skrive i et i øvrigt udmærket læserbrev, som det er svært at være uenig i. For mig er der ét formål. Politisk drilleri i en krisetid. Men det er ikke tidspunktet. Tværtimod.

I denne tid må og skal fokus være på at stå sammen. Lad os nu opføre os ordentligt. Lad os nu have fokus på den opgave, vi står overfor.

Frederiksberg Kommune følger udviklingen i corona-virussen på tætteste hold og følger de nyeste retningslinjer. Alle kan holde sig orienteret på www.frederiksberg.dk, som kontinuerligt bliver opdateret.

Lad os nu stå sammen hver for sig. Vi skal have knækket den forbandede virus. Og det skal vi nu. Pas godt på jer selv og hinanden.

Mange hilsner fra en mor, sygeplejeske og formand for byen sundheds- og forebyggelsesudvalg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Vanvidsbilisme skal straffes langt hårdere

Debat

Mænds (ringere) sundhed

Debat

Affaldet hober sig fortsat op på Frederiksberg

Debat

Vi skal bevare Hospitalsgrundens grønne præg

LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

DEBAT

Er der julelys på nettet, hr. minister?

Klumme

Som kornet i jorden

Debat

Mændenes kønskamp i den frederiksbergske folkeskole

Debat

Ligestilling på vejskilte og i lyssignaler

Klumme

Ild i uniformerne

Debat

S og EL: Sænk farten på Frederiksberg

Annonce