Annonce
Frederiksberg

DEBAT: Sammen om Frederiksberg

»En måneds husleje for en udlejer svarer måske til en uventet VVS-regning, men kan betyde liv eller død for de små butikker, frisører, caféer eller restauranter,« pointerer Kim Røssell. - Foto: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix
Annonce

Indlægget er udtryk for skribentens egen holdning.

Af Kim Røssell, C. N. Petersens Vej 6

Handelsstrøgene på Frederiksberg er i høj grad med til at definere det Frederiksberg, som vi alle elsker. Det der gør Frederiksberg til Frederiksberg. Gode handelsstrøg med små specialbutikker, små caféer, frisører og restauranter. De små butikker, som er hårdt ramt af coronakrisen, er måske ligefrem påbudt at holde lukket.

Fra Aalborg hører man, fra Kolding hører man, at udlejere, det være sig store udlejere, små udlejere, ejerforeningen, andelsboligforeningen eller den almene boligforening, giver den lille butik et pusterum ved at melde ud, at de ikke opkræver husleje for april eller måske maj måned med.

Det er der også brug for på Frederiksberg – hvis de attraktive handelsstrøg skal være der efter krisen.

Min opfordring til udlejerne på Frederiksberg skal derfor være: Lad os få gang i de gode historier fra Frederiksberg. En måneds husleje for en udlejer svarer måske til en uventet VVS-regning, men kan betyde liv eller død for de små butikker, frisører, caféer eller restauranter.

Sammen er vi stærke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Frederiksberg

En invitation til Godthåbsvej

Annonce
Forsiden netop nu
Nyfødte

Her er de mest populære navne i hovedstaden

Frederiksberg

Fremtidssikret låseforretning

Annonce