Annonce
Debat

Den er helt gal på nogle af Frederiksbergs plejehjem

Frits Degner pointerer i dette debatindlæg, at der savnes mere personale samt flere varme hænder på nogle af plejehjemmene på Frederiksberg. Privatfoto

Læserbrev: Den er helt gal med nogle af plejehjemmene på Frederiksberg. Personalet på plejehjemmene udfører deres arbejde ordentligt og til fuld tilfredshed, men der er mangel på varme hænder. Personalet har kun den fornødne tid til at tage beboerne på toilettet, bade dem, komme med mad til beboerne med mere. Der er ingen tid til socialt samvær.

Dette kunne man komme til livs, ved at der eksempelvis blev ansat en ny medarbejder per etage på det enkelte plejehjem. Medarbejderen kunne således gå ind til hver enkelt beboer i en halv time og sidde og hyggesnakke lidt. Man må her tænke på, der er mange ældre, der ikke får besøg af pårørende eller nogen anden form for gæster, så de er overladt til sig selv.


Lederne på plejehjemmet har meget administrativt arbejde, hvilket ikke giver dem meget tid til de ældre.

Frits Degner


Kan man være dette bekendt? Og specielt i denne coronatid, hvor de ældre har siddet helt alene. Plejehjemmene kan ikke få sat større arrangementer for de ældre i værk på grund af corona.

Min mor er beboer på Betaniahjemmet, de har nøjagtig de samme problemer. Havde min mor ikke haft min søster og jeg til at besøge hende, havde hun også været overladt til sig selv. Lederne på plejehjemmet har meget administrativt arbejde, hvilket ikke giver dem meget tid til de ældre.

Jeg vil håbe at få et svar fra den ansvarlige politiker, eller en politiker der er inde i plejehjemspolemikken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Stakkels Frederiksberg Allé

Debat

Dæksler og riste hærger cykelstierne

Byliv

Vejrhanen: En truet dyreart på Frederiksberg

Politik

Kommunalvalget: SF's fem fokuskandidater

Debat

Det er ufint at tage penge fra børn

Annonce