Annonce
Samfund

'Den perfekte scoring': Frederiksberg Gymnasium vinder landsdækkende konkurrence

Alva 1z, Tania 1w, Anita 1z og Lucas 1z fra Frederiksberg Gymnasium står bag produktionen 'Den perfekte scoring', der har vundet Kræftens Bekæmpelse filmkonkurrence ’Drik mindre – oplev mere’. Foto: Kasper B. Olesen
Annonce

En ung mand vil gøre alt, hvad der skal til for at score. Derfor søger han råd hos en veninde, der lokker ham til at ’løsne op’ ved at drikke en flaske vodka i stedet for den øl, som han selv har medbragt. Den unge mand med en tom vodkaflaske i hånden forsøger at sparke en fodbold i et tomt mål, men bolden sparkes langt over målrammen, og selv ender han i græsset.

Voice-overen lyder: ’Du scorer bedre, når du ikke er stiv’.

Dette er handlingsforløbet i ’Den perfekte scoring’, der har vundet den bedste kampagnefilm ved Kræftens Bekæmpelses Lommefilmskonkurrence ’Drik mindre – oplev mere’.

Det er de fire 1.G’ere Alva 1z, Tania 1w, Anita 1z og Lucas 1z fra Frederiksberg Gymnasium, der står bag produktionen. Ud af omkring 6.000 gymnasieelever og 1.000 film kåres ’Den perfekte scoring’ som den bedste film.

- Holdet bag ’Den perfekte scoring’ har lavet en film med et klart budskab - alkohol i store mængder kan spænde ben for, at man opnår de scoringer, som man virkelig ønsker sig. Det kan både være på og udenfor banen. Derudover er filmen flot produceret og byder på charmerende skuespil, lyder juryens begrundelse for kåringen.

Frederiksberg Gymnasium er stolte af de fire elever, og filmen vil blive vist igen på den kommende virtuelle morgensamling efter vinterferien. Yderligere følger også en ekstrapræmie med, som alle elever på gymnasiet kan glæde sig over. Når det er tilladt at holde fest på Frederiksberg Gymnasium igen, kommer en DJ og spiller for hele skolen.

Du kan se vinderfilmen her.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Flere grønne gavle, tak

Debat

Er bæredygtighed da virkelig så slemt?

Annonce