Annonce
Debat

Derfor siger jeg stort ja tak til vaccinen

De første danskere er allerede blevet vaccineret mod covid-19. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Annonce

Læserbrev: Vi har nu i snart et år levet med corona, og døjet med de restriktioner den har medført. Aktuelt står vi midt i den frygtede anden bølge, og vi er hårdt ramt i vores region, og dermed også på Frederiksberg.

Vores kommune er som bekendt den tættest befolkede kommune i Nordeuropa, og set i lyset af det kunne det have set meget værre ud. For eksempel er vores plejecentre indtil nu kommet nogenlunde helskindet igennem, hvis vi vel at mærke kun ser på antallet af syge og dødelighed.

Men hvis vi ser på livskvalitet, er det for mange noget ganske andet, og det gælder alle aldersgrupper, ikke mindst vores ældre medborgere, som i den grad har været isoleret og underlagt restriktioner.


Jeg håber virkelig, at så mange som muligt vil sige ja til at modtage vaccinen, så vi gradvist kan få vores liv og hverdag tilbage, som vi kender det

Merete Winther Hildebrandt


At vi så allerede nu står med en godkendt og sikker vaccine, er ganske enkelt imponerende og helt fantastisk, og det vel at mærke en sikker vaccine med en meget høj grad af beskyttelse mod covid-19.

Jeg håber virkelig, at så mange som muligt vil sige ja til at modtage vaccinen, så vi gradvist kan få vores liv og hverdag tilbage, som vi kender det. Selv er jeg ikke det mindst i tvivl, det bliver et kæmpe ja tak herfra - jo før jo bedre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Nikolaj Bøgh: Aveny-T permanent på finansloven

Debat

SF: Humor skal give en renere by

Debat

Corona-caffelatte-abstinenser hos de radikale?

Klumme

Revykongens villa

Annonce