Annonce
Frederiksberg

Det Kongelige Danske Musikkonservatorium fejrer 3D-lyd i den årlige PULSAR-festival

Annonce

3D-lyd har gjort sit indtog på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, og det bliver markeret ved PULSAR-festivalen 2020

Ved flere koncerter i løbet af festivalen kan man derfor få en lydlig totaloplevelse i salen, der hedder Ny Sal, som har 44 højtalere og fire subwoofere. Her vil der blive skabt virtuelle oplevelser, hvor det vil være muligt at høre forskellige fortolkninger af koncertrummet.

Festivalens DNA er musik, der er skabt af konservatoriets unge komponister, og det bliver fremført af deres instrumental- og sangstuderende. Samtidig fortsætter de traditionen med at samarbejde med Kunstakademiets Billedkunstskoler, der i år har en udstilling på udstillingsstedet Q.

En lang række gæster vil optræde til festivalen, herunder DR VokalEnsemblet, DR SymfoniOrkesteret og det legendariske New York-baserede ensemble Bang on a Can All Stars, der opfører et værk komponeret af tre komponister fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Festivalen løber af stablen fra 4.-12. marts, og der er gratis adgang til det hele. Det fulde program kan ses på Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums hjemmeside.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Frederiksberg

Almene familieboliger på toppen

Frederiksberg

Er haven for alle?

Annonce