Annonce
Frederiksberg

Direktør og slagtermester Jan Lund fylder 40 år

Jan Lund, der i sommeren 2019 overtog Slagter Lund, fylder rundt 8. marts. - Foto: Muurmann Forlaget
Annonce

Jan Lund, der for cirka otte måneder siden overtog ledelsesstafetten i slagtervirksomheden Slagter Lund, fylder 40 år, når kalenderen i morgen viser 8. marts.

Gennem livet har det kun været få gange, at fødselaren for alvor har overvejet, om arbejdslivet skulle være uden for familievirksomheden. På trods af tanker om blandt andet at blive revisor, har livet som slagter dog altid stået øverst på ønskelisten – nøjagtig som det var tilfældet med Jan Lunds far og farfar.

Siden sommeren 2019 har Jan haft ansvaret for at føre Slagter Lund sikkert ind i et nyt årti i samarbejde med sin søster og hustru.

Han vej mod positionen som spydspids i Slagter Lund har dog ikke været nem, da han ikke blot har skulle lære bestemte traditioner og handlemåder, men han har også været nødt til at tænke ud af boksen, så forretningen kan forblive i balance.

Det er særligt nødvendigt i disse tider, hvor slagter efter slagter drejer nøglen om på grund af det hårde pres, der er på slagterforretningerne.

Det kræver derfor, at han har fingeren på den gastronomiske puls, så alle kunder kan stilles tilfredse. Hjemme i privaten betyder det til gengæld, at Jan Lund er den første ude af døren om morgenen, og han er også den, der er senest hjemme. Hans tilstedeværelse er nemlig nødvendig i virksomhedens tre butikker og i den nye produktionsenhed.

Slagter Lund har dog indgået samarbejder med blandt andet nemlig.com, og han undersøger hele tiden, hvordan forretningen kan optimeres.

Privat er Jan Lund gift med Mie Lund Buhl, og sammen har de datteren Eva og bor i København.

Annonce
Annonce
Frederiksberg

Fremtidssikret låseforretning

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce