Annonce
HTX

DM i erhvervscase: Niels Brock-kvartet vil lokke flere piger til stadion

De fire piger fra Niels Brock Innovationsgymnasiet på Julius Thomsens Plads, som har kvalificeret sig til DM-finalen i erhvervscase for hhx-elever. Pr-foto
Annonce

Fire piger fra Niels Brock Innovationsgymnasiet på Julius Thomsens Plads er blevet udvalgt til at repræsentere Region Hovedstaden ved DM-finalen i erhvervscase for hhx-elever.

Hvert år dyster hhx-elever fra hele landet i at udtænkte innovative forretningsidéer til en udvalgt virksomhed. I år er virksomheden fodboldklubben Brøndby IF.

De regionale mesterskaber er netop afgjort, og otte hold er gået videre til finalen. Et af holdene er altså fra Innovationsgymnasiet på Frederiksberg. Holdet består af 3.g-eleverne Katrine Sofie Culmsee, Liv Bilborg Vejen, Helena Aguiar Dam og Ida Hecht-Nielsen.

Pigernes forretningsplan skal blandt andet gøre det nemmere for fodboldfans at lokke kæresten med på stadion. Fodboldfans kan have alle aldre og køn, men i mange familier og parforhold er det mændene, der har den største interesse. Pigerne mener, at fodboldklubberne kan få tag i flere kvinder, hvis de sætter mere fokus på livet mellem kampene.

- Vores forslag går ud på, at Brøndby IF begynder at arrangere temaaftener med foredrag, som for eksempel kunne handle om, hvordan livet er for professionelle fodboldspillere mellem kampene, eller hvordan det er at være gift med en kendt fodboldspiller, forklarer Helena Aguiar Dam.

DM-finalen i erhvervscase afholdes 29. september. På grund af corona bliver den i år afviklet digitalt.

Annonce
Annonce
Corona

Corona-ensretning ophæves i København

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Jeg går helt fra snøvsen

Klumme

Den største beslutning

Debat

Er jeg en dårlig mor, Christina?

Debat

Levende begravet på Rahbeks Allé

Debat

Konservative svigter vores butikker

Debat

Øget fokus på entreprenørsvigt

Annonce