Annonce
Frederiksberg

E-sportsstjerne flytter ind: Så meget fik Falktoft for sin Frederiksberg-lejlighed

Annonce

Den velkendte radiostemme og allaround-mediepersonlighed Peter Falktoft er absolut flyvende på det danske boligmarked.

Ikke nok med at hans lejlighed på Frederiksberg kun fik lov til at ligge til salg – offentligt – i seks dage, før den blev snuppet af en køber, "Her Går Det Godt"-værten fik også solgt hjemmet til prisen.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Handlen er netop blevet tinglyst og her fremgår det, at Falktoft har fået lige præcis de 5,9 millioner kroner, som den 97 kvadratmeter store lejlighed kom til salg for i maj.

Det er en kvadratmeterpris på 60.824 kroner, som er mere end det ejerlejlighederne ellers kommer til salg for i Frederiksberg Kommune, hvor Falktofts nu tidligere hjem ligger.

På Frederiksberg udbydes ejerlejlighederne nemlig for øjeblikket til salg for næsten 50.000 kroner, hvilket er landets højeste lejlighedspriser, men det har podcasteren altså slået med over 10.000 kroner pr. kvadratmeter.

Annonce

Fra podcast til e-sport

Nu, hvor Falktoft kan vinke farvel til adressen tæt på Gammel Kongevej og Søerne i København efter knap fem år, er der en ny kendt personlighed, som er klar til at flytte ind i de fire værelser.

Det nye navn på postkassen er nemlig Andreas Franck Nielsen, som under aliasset Cr1t er professionel Dota 2-spiller – et onlinespil, hvor flere hold bekriger hinanden for at vinde baser og beskytte sine egne.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Nielsen spiller for den amerikanske e-sportsorganisation Evil Geniuses og har mere end 61.000 følgere på Instagram – og nu er han altså også en lejlighed på Frederiksberg rigere.

Det betyder, at Peter Falktoft – som for alvor blev kendt for radioprogrammet "Monte Carlo" på P3 sammen med sin evige makker Esben Bjerre – skal finde et nyt sted at bo. Hvor det bliver, melder historien ikke noget om endnu.

Se Frederiksbergs dyreste lejligheder her.

Annonce
Annonce
#HvorErDerEnVoksen

"Det er ikke fordi ledelsen ude i institutionerne ikke vil dække dagen bedre ind, der er simpelthen ikke penge til det"

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Velkommen i Sine Heltbergs grønne rodebutik

Kronik

Jeg vil også have ret til at leve

Covid-19

Nikolaj Bøgh: - Jeg har corona

Debat

Cykelkaos hersker på Grundtvigsvej

Debat

Er den lokale idræt bange for børn?

Politi

Cyklist skubbet af cyklen på Howitzvej

Klumme

Historiens store viskelæder

Debat

Tillid forpligter

Klumme

Septembers himmel

Annonce