Annonce
Frederiksberg

Efter loftet faldt ned: Enhedslisten kræver tagudskiftning. Nu.

Som Frederiksberg Bladet i sidste uge kunne fortælle, var det mere held end forstand, at der ikke skete personskade da loftet faldt ned i Kastanias soveværelse.
”Den manglede vedligeholdelse af kommunens egen beboelsesejendom på Fuglevangsvej/Bülowsvej er dybt bekymrende. Dette har beboerne igennem længere tid påpeget – og nu kan det ikke være til at overse for nogen, efter at loftet i søndags faldt ned i soveværelset i en af de øverste lejligheder”, siger kommunalbestyrelsesmedlem fra Enhedslisten, Mette Bang Larsen

- Den manglede vedligeholdelse af kommunens egen beboelsesejendom på Fuglevangsvej/Bülowsvej er dybt bekymrende. Dette har beboerne igennem længere tid påpeget, og nu kan det ikke være til at overse for nogen, efter at loftet i søndags faldt ned i soveværelset i en af de øverste lejligheder”, siger kommunalbestyrelsesmedlem fra Enhedslisten Mette Bang Larsen, der nu kræver politisk handling. Og hun stiller partiets tre mandater til rådighed.


Der bør ved gennemgang på ejendommen også sikres, at der ikke er så store skader eller mangler, at dele af loftet er i fare for at falde ned andre steder, såvel i den berørte lejlighed som i de andre lejemål


Annonce

- Det var et rent held, at beboerne i lejligheden ikke opholdt sig i rummet, da ulykken skete. Det kunne have kostet dem livet. Da sagen er så alvorlig, mener Enhedslisten, at det et vigtigt at ikke kun selve loftet i det pågældende rum gennemgås og sikres straks. Der bør ved gennemgang på ejendommen også sikres, at der ikke er så store skader eller mangler, at dele af loftet er i fare for at falde ned andre steder, såvel i den berørte lejlighed som i de andre lejemål på den øverste etage, siger Mette Bang Larsen til FrederiksbergLIV.dk, og understreger samtidigt, at Frederiksberg Kommune, som ansvarlig udlejer, bør genhuse beboerne, hvis der er nogen som helst risiko ved at opholde sig i ejendommen.

- Derfor mener vi heller ikke, at politikerne kan vente til efterårets budgetforhandlinger med at finde de nødvendige midler til at få udskiftet taget engang i 2021 eller 2022. Vi vil fra have fremrykket en udskiftning af ejendommens tag hurtigst muligt. Taget er meget slidt og misligholdt, så det regner direkte ind. Det har igennem længere tid medført vandskader i ejendommen og beboernes hjem, siger Mette Bang Larsen

Det er desværre ikke kun i denne ejendom, at Frederiksberg Kommune ikke har levet op til sin forpligtigelse som udlejer, mener Bang Larsen. Der er også en række andre af de kommunale beboelsesejendomme, hvor beboerne har påpeget nedslidning og mislighold.

- Derfor ønsker vi i Enhedslisten at de kendte vedligeholdelsesmangler kommer til politisk behandling hurtigst muligt efter sommerferien, så vi kan få taget beslutning om at få sat i gang i de nødvendige vedligeholdelsesarbejder, kommunen som udlejer er forpligtiget til, slutter Mette Bang Larsen overfor FrederiksbergLIV.dk.

Annonce
Annonce
Indland

PORTRÆT: S-advokat rykker ind på borgmesterkontoret

Annonce
Annonce
Politik

Socialdemokratiet tager overborgmesterposten i København

Annonce
Forsiden netop nu
Byliv

Månedens Buket: Hos Naim går man altid ud af butikken med et smil på læben

Indland

S sætter en stopper for 112 års K-dominans på Frederiksberg: Michael Vindfeldt er ny borgmester

Indland

Bookmaker hælder knebent til Aggesen-afgang på Frederiksberg

LIVe

FrederiksbergLIV bringer uenigheder sammen: Samtale om minimumsnormeringer sendes LIVE på Facebook

Indland

Komponist og pianist Svenn Skipper er død 74 år gammel

Butiksnyt

Meyers har åbnet pop op-isbar

Retssag

Læk om pensionssager fra Frederiksberg Kommune skal for Højesteret

Alarm112

Anklage: Beruset hjemmehjælper svigtede iltpatient

Byliv

Når Frederiksberg Bladet kan, så kan jeg vel også: Mød Miss Bodil

Byliv

Pernille blev påkørt: Nu søger hun kvinden, der var vidne til ulykken

Indland

Forfatter Anders Bodelsen er død

#72 timer

Fra tømrer til hjemløs: Carsten skal leve på gaden i 72 timer

Alarm112

Politiansat tiltalt for moms- og skattesvindel for 736.000

#72timer

Grotesk behandling af hjemløse: Når det er håbløst besværligt at hæve sine egne penge

Alarm112

Dødsbilist anker ikke dom om uagtsomt drab på femårig

Konkurrence

Konkurrence: Vind malebøger med Frederiksbergs gadekunst

Alarm112

Sygeplejerskestuderende filmede i smug: Dømt til behandling for sine krænkelser

KULTUR

Kirke inviterer til gudstjeneste under åben himmel

Alarm112

Anklager: Meget på spil i sag om dødsulykke med barn

Alarm112

Kørte femårig pige ihjel: Straffes med seks års fængsel

Indland

København Zoo opgiver pandaparring for i år

Annonce