Annonce
Frederiksberg

Efter nedstyrtning i soveværelset: Nu får de nyt tag

Kastania Kristensen var umanerlig heldig, at hun ikke blev ramt, da loftet styrtede ned. Nu fremrykker Frederiksberg Kommune udskiftningen af taget.

Nu lysner det for beboerne i den kommunalt ejede ejendom på Bülowsvej/Fuglevangsvej, hvor et faldefærdigt tag senest resulterede i, at dele af loftet faldt ned i et af lejemålene.

Kastania og hendes kæreste var heldige, at de ikke blev ramt, og siden da er kritikken taget til mod husets udlejere, Frederiksberg Kommune.

Senest var Enhedslistens Mette Bang Larsen ude og kræve nyt tag på ejendommen. Straks. Og larmen har hjulpet. Nu konfirmerer borgmester Simon Aggesen overfor FrederiksbergLIV.dk, at der skal handles nu. Så det bliver der.

Annonce

“Jeg er enig i, at taget skal udskiftes. Det har også hele tiden været planen som en del af en samlet vedligeholdelsesplan for kommunens ejendomme. Men på baggrund af denne hændelse har jeg bedt forvaltningen om at fremskynde projekteringen og klargøre udbuddet. Så det arbejde er nu allerede sat igang”, siger borgmester Simon Aggesen, og tilføjer.

“Formelt skal der gives endeligt grønt lys på det førstkommende møde i Bolig- og Ejendomsudvalget, men det opfatter jeg som en form sag, siger borgmesteren med henvisning til, at der tegner sig et bredt politisk flertal for at sætte gang i renoveringen.

“Så nu kan beboerne se frem til, at der bliver sat skub i udskiftningen. Derudover skal vi til budgetforhandlingerne i efteråret sikre os, at vi har afsat penge nok til at kommunens ejendomme kan vedligeholdes til en tilfredsstillende standard. Det er noget, som fylder for samtlige partier i kommunalbestyrelsen”, afslutter borgmesteren overfor FrederiksbergLIV.dk

"Så nu kan beboerne se frem til, at der bliver sat skub i udskiftningen. Derudover skal vi til budgetforhandlingerne i efteråret sikre os, at vi har afsat penge nok til at kommunens ejendomme kan vedligeholdes til en tilfredsstillende standard. Det er noget, som fylder for samtlige partier i kommunalbestyrelsen", siger borgmester Simon Aggesen til FrederiksbergLIV.dk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Butiksnyt

Meyers har åbnet pop op-isbar

Sundhed

Flyttedag: PCR-testcenter skifter adresse

Debat

En politisk stridsmand: Carl Plougs buste

Annonce