Annonce
Butiksliv

Ekstrem makeover: Sådan bliver din nye Netto på Finsensvej

Snart er det slut med folieringen af butiksvinduerne i Netto på Finsensvej. Det vil lukke meget mere dagslys ind i butikken, når den genåbner på fredag. Foto: Bo Børresen
Annonce

Ny indretning, nye farver og et særligt fokus på frugt og grønt og nemme måltider. Netto på Finsensvej 34 er en af i alt 80 butikker i 2020, som enten har gennemgået eller lige nu gennemgår en forvandling til uigenkendelighed.

- Hele vores butikskoncept har fået en gennemgribende makeover. Med vores nye koncept vil vi gerne i endnu højere grad skabe butikker, som det er rart at være i for kunder og medarbejdere, fortæller Michael Løve, der er direktør i Netto.

Det er på fredag 27. november klokken 08.00, at Netto på Finsensvej slår dørene op til, hvad de selv kalder for fremtidens Netto.

På madsiden adskiller det nye koncept sig ved at have en markant større frugt- og grøntafdeling, en særlig og større sektion med nemme måltider/færdigretter, ny placering til spotvarer, som alt efter varetype vil blive placeret nær det faste sortiment af tilsvarende varer, samt mere plads til køl og frost og præsentation af det ferske kød.

Butikken vil være indrettet i et skandinavisk trælook i frugt- og grøntafdelingen og med nye farver på inventar og væg, hvor blandt andet den klassiske gule Netto-farve har fået en opdatering. Også facadeskiltningen justeres. Det er slut med folieringen af butiksvinduerne. På den måde lukkes meget mere dagslys ind i butikken. Endelig kommer der 'scan & go' med egen udgangsgate.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Nikolaj Bøgh: Aveny-T permanent på finansloven

Debat

SF: Humor skal give en renere by

Debat

Corona-caffelatte-abstinenser hos de radikale?

Klumme

Revykongens villa

Annonce