Annonce
Corona

Elever tager coronavenligt initiativ: Vi savner det sociale miljø i skoletiden

Her ses Sven og Kjartan ved siden af den minigolfbane, der på coronavenlig vis skal værne om det sociale liv på Frederiksberg Gymnasium. Arkivfoto
Annonce

Coronapandemien har i den grad sat sit præg på samfundet, og hermed den måde vi omgås hinanden på socialt. Men selvom vi på mange måder er blevet mere distancerede over for hinanden, så findes der stadig løsninger, der værner om fællesskabet - det har Sven Christiansen og Kjartan Rostrup fra Frederiksberg Gymnasium bevist.

Sven og Kjartan går i 2.z på den bioteknologiske linje og har fået et forslag om en minigolfbane igennem, der skal sikre, at den sociale aktivitet i især pauserne vedligeholdes på gymnasiet.

Idéen om lige præcis en minigolfbane kom på baggrund af en tanke om at forene det sociale med det coronavenlige.

- Vi savner lidt det aktive sociale miljø i skoletiden, og nu har gymnasiet også fjernet sådan noget som bordtennis og bordfodbold. Så vi synes generelt, at aktiviteten på gymnasiet mangler, og derfor kom vi på idéen med en minigolfbane, påpeger Sven.

Han tilføjer, at den populære udendørsaktivitet gør det nemmere for eleverne at konkurrere og snakke sammen med afstand til hinanden.

Minigolfbanen består af ni baner og åbnede onsdag 11. november.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Vi skal være endnu bedre til at hjælpe

Klumme

Magtens frie løb?

Debat

Nu styrker vi veteranindsatsen i Danmark

Kultur

Mød Eva Smith på Frederiksberg Bibliotek

Klumme

Det gamle kapel

Debat

Vi skal værne om frivillighed

Klumme

På kvalmestadiet

Annonce