Annonce
Debat

Lys for enden af tunnelen

Sine Heltberg, Socialdemokratiet Frederiksberg. Foto: Socialdemokratiet
Annonce

Læserbrev: Den 4. januar er en glædens dag, for her gives de første vacciner mod corona på plejehjemme på Frederiksberg.

Alle vores 12 plejecentre og det sundhedspersonale, som er på arbejdet samme dag vil blive vaccineret d. 4. januar af praktiserende læger. Vores døgnrehabilitering og personalet vil blive vaccineret d. 5. januar.


På Frederiksberg er mange coronasmittede, og vi har mange ældre borgere. Vaccinationerne er et lys for enden af tunnelen efter 10 lange måneder med nedlukning, isolation og restriktioner

Sine Heltberg


På Frederiksberg er mange coronasmittede, og vi har mange ældre borgere. Vaccinationerne er et lys for enden af tunnelen efter 10 lange måneder med nedlukning, isolation og restriktioner. Selv om der går lang tid, før vi alle bliver vaccineret, er det betryggende, at de mest udsatte og vores dygtige frontpersonale i pleje- og sundhedssektoren, som vi skylder en kæmpe tak for indsatsen, nu kan vaccineres.

Den gratis vaccination tilbydes alle i målgrupperne. Det er naturligvis frivilligt, om man ønsker at lade sig vaccinere.

Vaccinen vil, som andre vacciner før den, hindre alvorlig sygdom og død hos modtagerne. Og gøre det mere trygt at gå på arbejde for dem, der i lang tid nu har risikeret at blive smittet på arbejdspladsen og dermed også risikeret at komme til at smittet de sårbare borgere, de er ansat til at passe på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Frederiksberg

En tester af planlægning

Sundhed

Snup en lyntest ved Meny på Nordens Plads

Debat

Noget godt har coronaen gjort

Kultur

Aveny-T mister milliontilskud

Debat

Konservativ ordentlighed?

Annonce