Annonce
Debat

En karre giver ikke mere natur, Jan E. Jørgensen

Hvis al den grønne sminke vaskes væk, står tilbage, at endnu en del af det historiske byrum vil blive ødelagt, skriver Uffe Halldorsson i en replik til Dan E. Jørgensen. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Læserbrev: Det er interessant at læse Jan E. Jørgensens forsvar for greenwash-projektet på Svend Trøsts Vej.

Med henvisning til bedre dyreliv, planter og natur legitimerer Jan E. Jørgensen en karrédannelse i et område, der er underlagt kulturmiljø i lokalplanen.

Den argumentation må Jan E. Jørgensen længere ud på landet med. For der er intet grønt og bæredygtigt ved at bygge et uæstetisk infill. Tværtimod. Hvis al den grønne sminke vaskes væk, står tilbage, at endnu en del af det historiske byrum vil blive ødelagt, og karéen vil stå for eftertiden som en stor fejltagelse.


Den argumentation må Jan E. Jørgensen længere ud på landet med. For der er intet grønt og bæredygtigt ved at bygge et uæstetisk infill. Tværtimod

Uffe Halldorsson, Svend Trøsts Vej


Svend Trøsts Vej vil blive lukket af og blive mindre lys og luftig – hvilket ikke kan være i tråd med politikken om, at Frederiksberg skal være ”byens grønne hjerte”.

Fasthold den grønne dagsorden og kulturarven og råb hurra for, at ansøgerne vil lave en grønnere have, kloaknet og grønt tag på et baghus til glæde for husets egne beboere. Men lad det ikke gå ud over byens andre borgere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce