Annonce
Byudvikling

En maveplasker: Renoveringen af Frederiksberg Svømmehal bliver forsinket

Det trækker ud med renoveringen af Frederiksberg Svømmehal. Foto: René Mølskov
Det kommer til at tage længere tid end planlagt at renovere Frederiksberg Svømmehal. Projektets entreprenør har meddelt, at man ikke kan holde tidsplanen.

Den omfattende renovering af Frederiksberg Svømmehal, der begyndte i maj 2020, skulle ifølge tidsplanen have været overstået og genåbnet i juli i år, men projektets entreprenør har meddelt, at man ikke kan holde tidsplanen.

Formand for Frederiksberg Kommunes kultur- og fritidsudvalg, Nikolaj Bøgh (K), beklager forsinkelsen:

- Vi er mange, der savner Frederiksberg Svømmehal, og som havde glædet os til, at den åbnede igen til sommer. Derfor er jeg meget ked af, at vi må vente endnu længere på en genåbning. Jeg håber på forståelse fra alle brugerne, som dette desværre også rammer hårdt, siger han.


Jeg kan garantere, at Frederiksberg Kommune sammen med projektets parter har fuld fokus på at sikre fremdriften i projektet.

Nikolaj Bøgh (K)


Hvornår det atter bliver muligt for byens borgere at hoppe i Frederiksberg Svømmehals klorvand, tør Nikolaj Bøgh ikke give et bud på:

- Det er endnu for tidligt at sige, hvornår svømmehallen kan genåbne, men Frederiksberg Kommune er sammen med projektets parter i gang med at vurdere konsekvenserne. Så snart der foreligger et realistisk bud på en genåbning, vil det blive meldt ud, lover kultur- og fritidsformanden.

Annonce

Kompleks renovering

Frederiksberg Svømmehal blev indviet i 1934 og er dermed en af landets ældste svømmehaller.

- Som vi også ved fra den nylige renovering af Damsøbadet, der er fra 1939 og altså også er en gammel svømmehal, men en del mindre, så er det komplekst at renovere gamle svømmehaller. Jeg kan dog garantere, at Frederiksberg Kommune sammen med projektets parter har fuld fokus på at sikre fremdriften i projektet, siger Nikolaj Bøgh.

Han henviser de svømmehungrende borgere til Flintholm Svømmehal - når denne altså åbner:

- Lige nu betyder coronarestriktionerne jo desværre, at alle svømmehaller er lukket for offentligheden. Når restriktionerne forhåbentlig snart bliver lempet, vil der på Frederiksberg være mulighed for at svømme i Flintholm Svømmehal, ligesom Damsøbadet igen vil åbne for forenings- og skolesvømning, slutter Bøgh.

Renoveringen af Frederiksberg Svømmehal forventes at beløbe sig til cirka 100 millioner kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce