Annonce
Frederiksberg

Én time af din tid om ugen kan hjælpe børn og familier mod et sundere og bedre liv

Børn bliver motiveret til at røre sig af frivillige instruktører. Foto: Sofie Lewring
Annonce

Når børnene og deres forældre møder op til de ugentlige FitforKids træninger er der garanteret sved på panden og smil på læben. Her er alt fra løb og styrke til leg og dans nøglen til aktivt program, der er med til at motivere.

Her handler det nemlig om at give børn styrke, glæde og skabe venner gennem motion, målrettet mod overvægtige børn.

Nu søger FitforKids frivillige instruktører, der har lyst til at stå for træningerne og være med til at vise både børn og forældre vejen til en aktiv og sjov livsstil.

FitforKids er en frivillig organisation, hvor fokus er på at styrke hele familien og hjælpe til en sundere livsstil gennem træning og kostvejledning - det er nemlig målet at give børnene en bedre livskvalitet.

Som instruktør skal man som minimum have mulighed for at tage to træninger om måneden. Du vil blive uddannet på instruktør Camp og få muligheden for, at blive en del af det fede frivillige netværk FitforKids har landet over. Yderligere, vil der også være mulighed for at blive kostvejleder for familierne.

Løbende følger FitforKids op på din viden og hjælper dig til at blive en inspirerende og motiverende FitforKids instruktør.

Lyder det som noget for dig? Så send en ansøgning med mobilnummer, by og CV til info@fitforkids.dk. Hvis du vil vide mere kan du ringe på 7070 2920 eller læse om FitforKids her: www.fitforkids.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Er jeg en dårlig mor, Christina?

Klumme

Den største beslutning

Debat

Levende begravet på Rahbeks Allé

Debat

Konservative svigter vores butikker

Debat

Øget fokus på entreprenørsvigt

Annonce