Annonce
Politik

Enhedslisten opfordrer Frederiksberg Kommune: Stop samarbejde med Nemlig.com

- Vi mener ikke, at de forhold, Nemlig.com byder deres ansatte, lever op til kravene i kommunens indkøbspolitik, udtaler Thyge Enevoldsen. Pr-foto


Efter den seneste tids kritik af arbejdsforholdene hos Nemlig.com foreslår Enhedslisten, at Frederiksberg Kommune - inklusiv de kommunale institutioner - indstiller samarbejdet med firmaet og dets datterselskaber, indtil de lever op til kravene i kommunens indkøbspolitik.

Det fastslår Enhedslistens rådmand, Thyge Enevoldsen, i en pressemeddelelse:

- Som det er de fleste bekendt, er der stærk tvivl om arbejdsforholdene hos en af Frederiksberg Kommunes leverandører. Vi mener ikke, at de forhold, Nemlig.com byder deres ansatte, lever op til kravene i kommunens indkøbspolitik. Derfor skal vi stoppe samarbejdet hurtigst muligt, opfordrer Thyge Enevoldsen og tilføjer:

Annonce

- Al den tid Enhedslisten har haft plads i kommunalbestyrelsen, har vi arbejdet for ordentlige arbejdsforhold. Både for vores egne ansatte og for dem, der leverer til kommunen. Tillader vi først den slags, vil de dårlige arbejdsforhold sprede sig til andre brancher. Enhedslisten kræver derfor, at vores forslag bliver hastebehandlet på vores førstkommende møde, pointerer han.

Præcisering: Nemlig.com er datterselskab af Intervare. Det er Intervare, og altså ikke Nemlig.com, der leverer dagligvarer til ældre, syge og borgere med handicap i 40 af landets kommuner - heriblandt Frederiksberg Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Butiksnyt

Meyers har åbnet pop op-isbar

Sundhed

Flyttedag: PCR-testcenter skifter adresse

Debat

En politisk stridsmand: Carl Plougs buste

Annonce