Annonce
DEBAT

Er der julelys på nettet, hr. minister?

- Så kære forbrugere, kom nu ud i de danske butikker og køb dine varer, så pengene bliver i vores eget land og statskasse, skriver Gert Nodin (t.v.). Privatfoto


Annonce

Læserbrev: Jeg er meget forundret over at Danmarks erhvervsminister Simon Kollerup, står på tv og opfordrer alle til at handle på nettet.

Er han egentlig klar over hvad han har gang i? Jeg er målløs. Jeg driver seks herretøjsbutikker, her i blandt Garodkin på Gammel Kongevej. Hvad nu hvis de lukker? Så er der tyve mand der står uden arbejde. Så må samfundet betale deres løn.


Måske kan Simon Kollerup kontakte de udenlandske websider og høre om de vil finansiere dette for os?

Gert Nodin


Det er jo dybt uansvarligt, at man direkte opfordrer til at handle på nettet. Og man bør jo nok lige huske på i så fald kun at benytte de danske og ikke de udenlandske websider, som jo ikke er med til at finansiere vores samfund, som skal bygges op igen efter Covid 19.

Hvor skal juleudsmykningen komme fra i byerne, hvor det er butikkerne der betaler for dette? Det er jo ikke kun julebelysningen, det er jo også diverse sponsorater og donationer som mange butikker bidrager med. Måske kan Simon Kollerup kontakte de udenlandske websider og høre om de vil finansiere dette for os?

Tror alle vil synes, at en by uden julebelysning i december er meget trist at færdes i.

Så kære forbrugere, kom nu ud i de danske butikker og køb dine varer, så pengene bliver i vores eget land og statskasse. Det giver mening, hr. minister. Det burde du hellere opfordre til, i stedet for i blinde at opfordre til webhandel.

Intet byliv uden butikker… Husk det.

Annonce
Annonce
Sundhed

Snup en lyntest ved Meny på Nordens Plads

Annonce
Annonce
Debat

Noget godt har coronaen gjort

Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Konservativ ordentlighed?

Debat

Hvorfor er der så få der bliver testet?

Klumme

Vi er alle sammen vores egne

Annonce