Annonce
Butiksliv

Er dit kæledyr Frederiksbergs sødeste?

Er dit kæledyr Frederiksbergs sødeste? Så er det bare med at sende et billede og info til Maxi Zoo Frederiksberg. Så er dit kæledyr med i konkurrencen om titlen som Frederiksbergs sødeste og en premie i form af et gavekort til butikken på 1000 kroner.  Pressefoto

Den nye Maxi Zoo på Frederiksberg leder efter byens sødeste kæledyr. Er din hund bare lidt mere charmerende end naboens? Eller smelter din gnaver hjerter som ingen anden? Så er det med at tilmelde den til konkurrencen om titlen som Frederiksbergs sødeste kæledyr.

Fra 12.-18. april kan byens stolte kæledyrsejere indsende et billede af deres uimodståelige kæledægger til Maxi Zoo på Frederiksberg og deltage i konkurrencen om den flotte titel. I uge 17 vil billederne af de 12 sødeste kæledyr blive udstillet i butikken, hvor alle byens dyreelskere vil have mulighed for at stemme på den pelsede ven, som de mener fortjener den titlen.

Annonce

Send et billede

Mandag 3. maj kåres vinderen, der udover titlen som Frederiksbergs sødeste kæledyr, også vil modtage et gavekort på 1.000 kr. til byens nye Maxi Zoo-butik.

Indsend billede, kæledyrets navn, race/art samt navn og telefonnummer på ejeren til konkurrence@maxizoo.dk i perioden fra 12. til 18. april for at deltage i konkurrencen om at vinde titlen som Frederiksbergs sødeste kæledyr. I uge 17 kan du afgive din stemme i butikken på den sødeste kæledægge. Vinderen kåres mandag 3. maj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce