Annonce
Debat

Er jeg en dårlig mor, Christina?

Alexandra Dessoy er børneordfører for Det Konservative Folkeparti på Frederiksberg. Privatfoto

Læserbrev: I fire uger i streg har vi i Frederiksberg Bladet kunnet læse Christina Sylvest-Noers (aktivist i forældrebevægelsen #hvorerderenvoksen) kronik om, hvor forfærdeligt det står til i vuggestuer og børnehaver rundt om i Danmark - også her på Frederiksberg.

Vi har læst om, hvordan der er tale om opbevaring og ikke pasning. Og vi har læst om, hvordan det ellers så dygtige og engagerede personale simpelthen bare ikke formår at udføre den opgave, de har uddannet sig til, fordi de er for få relativt til det antal børn, de står (alene?) med.


Ærlig talt, så føler jeg mig “ramt” og hensat til at skulle have udsat mine børn for noget, der minder om omsorgssvigt.

Alexandra Dessoy (K)


Jeg er selv mor til to piger, der har gået i daginstitution på Frederiksberg. Og jeg må bare sige, at jeg har meget svært ved at genkende det, Christina Sylvest-Noer beskriver. Og ærlig talt, så føler jeg mig “ramt” og hensat til at skulle have udsat mine børn for noget, der minder om omsorgssvigt.

Hvis vi nu lige kommer ned til jorden igen, har Christina Sylvest-Noer og #hvorerderenvoksen så en pointe? Det har de da - og vi deler bestemt deres dagsorden om at ville styrke dagtilbuddet. Gennem flere år har vi øget normeringerne og ved budget 2020 blev vi enige om at indføre minimumsnormeringer fra 2023. I år har vi og forligsparterne opprioriteret området yderligere og således sikret minimumsnormeringer allerede fra 2022.

Under den politiske strategi 'Bæredygtigt Frederiksberg - børnene er fremtiden' arbejder vi med en samlet kvalitetsstrategi for at understøtte, at normeringsløftet omsættes i øget kvalitet, og vi samarbejder som hidtil tæt med vores dygtige institutionsledere om den pædagogiske udvikling, som ligeledes har været prioriteret højt længe.

Vi vil børnene!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce