Annonce
Frederiksberg

Få gratis høretest hos Apoteket Frederiksberg

Et moderne høreapparat er næsten ikke synligt. - Foto: PR
Annonce

Går du rundt og er i tvivl om du har brug for et høreapparat eller gerne finde ud af, at det har du ikke, så kan du komme til gratis høreprøve og blive guided til den rette løsning af Din Hørespecialist på Frederiksberg.

Har du tid og lyst så skal du kigge forbi Apoteket Frederiksberg i Frederiksberg Centret. Her vil eksperterne stå klar for at hjælpe og guide dig.

Du kan samtidig høre mere om høreapparater og hente en nyudviklet guide.

Ifølge en omfattende undersøgelse hvor man har spurgt over 13.000 danskere om deres høreproblemer, så har 67 procent høretab og bruger ikke høreapparat. Men har heller ikke fået information om de muligheder, der findes inden for høreapparater.

Derfor har Din Hørespecialist udviklet en ny guide, der kan hjælpe folk med mere viden på området. Guiden kan du få på Apoteket Frederiksberg på dagen.

Annonce

Tilskud til høreapparat

Alle der er interesserede kan 15. januar kl. 10-15 få en gratis høreprøve helt uforpligtende.

Udsigten til at komme til undersøgelse med henblik på at få et høreapparat i det offentlige er lang, mens man på en privat høreklinik kan komme i gang med en behandling med høreapparat med det samme.

Mange går rundt og tror at private klinikker er dyrere, men det er de ikke, oplyser Din Hørespecialist.

Din Hørespecialist har sammensat et særligt prøveforløb, hvor man udelukkende prøver høreapparater fuldt dækket af tilskuddet fra det offentlige.

Annonce

Høre om prøveforløb

I forbindelse med den gratis høreprøve på Apoteket Frederiksberg i Frederiksberg Centeret kan du høre mere om det særlige prøveforløb.

Hvis høretesten på apoteket viser tegn på høretab, tilbyder Din Hørespecialist en udførlig høreundersøgelse. Her kan man efter ønske vælge prøveforløbet udelukkende med høreapparater, der er 100 procent dækket af det offentlige tilskud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Løftet pegefinger

Københavns Politi inden udsigt til hedebølge: Vi er nødt til at stramme skruen

Debat

Opkald plads efter Bent Fabricius-Bjerre

Læserbrev

Glem ikke p-pladser ved rådhuset

Debat

Nye målebånd til kommunen

Cirkus

Cirkus Arli holder jubilæumsforestilling

Klumme

Byen og præsten: Drømmestof

Annonce