Annonce
Frederiksberg

Falkoner Allé: Johnny og Linda bliver nye restauratører i Falkonerpalæ

Annonce

Johnny og Linda Lykkegaard overtog for et par måneder siden Cirkel-ordenens selskabslokaler på Falkoner Allé 96. Ejendommen er blevet renoveret fra kælder til kvist, og udlejningen til festlige lejligheder er så småt gået i gang.

»Vi er startet op helt fra bunden af, der var ikke en gang salt og peber på hylderne bare en masse byggestøv, da her har været lukket i et år,« fortæller Johnny Lykkegaard, der er den nye restauratør i Cirkel-ordenens selskabslokaler i den fine ejendom på Falkoner Allé 96, sammen med sin hustru LInda.

I det sidste års tid er ejendommen blevet renoveret fra kælder til kvist og der er bestemt ikke sparet på detaljerne i de to selskabslokaler, der kan huse 50 personer i herresalonen og 100 i salonen.

»I de to sale er alt det indvendige blevet renoveret. Der er kommet nyt sildebensparket, håndlavet stuk og porcelænskontakter. Vi overtog stedet 1. december sidste år og har siden gjort rent og sat ting på plads. Vi skal selv skabe det hele og bygge stedet op fra bunden,«fortæller Johnny Lykkegaard, der er uddannet kok med en langt CV.

Annonce

Pause i Spanien

Han er en erfaren herre i restaurationsbranchen og glæder sig til at kaste sig over et nyt eventyr på Falkoner Allé sammen med sin hustru Linda.

»Jeg og min partner købte Restaurant Bellahøj i 2011 sammen vores hustruer, og den solgte jeg så for et par år siden. Jeg har også haft restaurant Hertadalen i Lejre og Ledreborg Slot, og jeg har været i branchen i 30 år,« fortæller han.

For et par år siden trængte parret til en pause fra potter og pander og købte et hus i Spanien.

»Vi er lige flyttet hjem fra Spanien efter fire år, så det hele har været lidt hektisk,« lyder det fra Johnny Lykkegaard.

Han landede i Danmark i november sidste år og i starten af året kom resten af familien så hjem, da de sidste deltaljer lige skulle helt på plads i Spanien.

Annonce

Nyt navn

Det er Cirkel-ordenen, der ejer lokalerne, der med den nye restauratør har fået nyt navn. I fremtiden kommer selskabslokalerne til at være kendt under navnet Falkonerpalæet.

»Cirkel-ordenen har brugt 11 millioner kroner på at renovere ejendommen, og da det jo er et palæ på Falkoner Allé så blev det til Falkoner Palæet,« fortæller han med et smil.

Johnny Lykkegaard glæder sig til at starte for alvor i Falkonerpalæet og møde borgerne på Frederiksberg.

[caption align="aligncenter" width="662"]

Et af selskabslokalerne under renoveringen. - Foto: PR

[/caption]

»Man kan leje selskabslokalerne, hvor vi tilbyder faste menuer efter sæsonen, men alt er bare forslag, så man kan få skræddersyet en menu. Der er også mulighed for at leje lokalerne og så selv stå for maden,« forklarer han.

Annonce

Vælte kegler

Skulle man efter et god måltid i Falkonerpalæet trænge til lidt motion, så har stedet sin helt egen keglebane af den fine, gamle slags, hvor keglerne bliver sat på plads med håndkraft.

»Det er Danmarks ældste keglebane,« fortæller Johnny Lykkegaard.

Er du blevet nysgerrig efter at vide mere, så surf ind på www.falkonerpalae.dk, hvor du kan se menuer og alt det andet til den store eller lille fest.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Frederiksberg

Er haven for alle?

Frederiksberg

Skolehaverne skal prioriteres

Annonce