Annonce
Debat

Fantastisk for idrætten på Frederiksberg

- Fra DGI Storkøbenhavns side kommer vi til at have fokus på aktivitets- og foreningsudvikling i de kommende år, som er det sidste i vores ambitiøse visionssamarbejde omkring 'Bevæg Dig For Livet'-samarbejdet med kommunen, skriver Peder Nedergaard. Pr-foto
Annonce

DGI Storkøbenhavn kvitterer for et flot budgetforlig for foreningsidrætten på Frederiksberg.

6. september 2020 indgik Det Konservative Folkeparti, Venstre, SF, Alternativet og Liberal Alliance forlig om Frederiksberg Kommunes budget for 2021 og 2022. Forligspartierne har vedtaget et to-årigt budgetforlig, der rummer mange gode idrætsrelaterede tiltag og investeringer i de kommende år.

Det er et rigtig flot budgetforlig for idrætten på Frederiksberg Kommune. Der er fundet finansiering til både nødvendige renoveringer af idrætsfaciliteter, nye store faciliteter og til aktiviteter for udsatte børn og ældre. For eksempel fritidspas målrettet udsatte børn, unge samt flygtninge og der er også fundet midler til en fortsættelse af 'Spring for livet', som sigter på at få flere ældre borgere til at bevæge sig.


Det er også glædeligt, at Frederiksberg Kommune har fokus på etablering af flere løbestier og udvikling af byrum.

Peder Nedergaard, formand for DGI Storkøbenhavn


Det er også glædeligt, at Frederiksberg Kommune har fokus på etablering af flere løbestier og udvikling af byrum, så Frederiksberg-borgerne får bedre mulighed for at dyrke motion i dagligdagen. Det viser at politikerne er helt bevidste om, at idræt og fysisk aktivitet ikke kun omhandler traditionelle facilitetsbyggerier.

Fra DGI Storkøbenhavns side kommer vi til at have fokus på aktivitets- og foreningsudvikling i de kommende år, som er det sidste i vores ambitiøse visionssamarbejde omkring 'Bevæg Dig For Livet'-samarbejdet med kommunen.

I dette lys er budgetaftalen en god forudsætning for at arbejde videre med målsætningerne om at få flere idrætsaktive borgere og flere foreningsmedlemmer på Frederiksberg. Vi glæder os til at bidrage til at udvikle idrætten lokalt på Frederiksberg – både til glæde for borgerne og foreningerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Er jeg en dårlig mor, Christina?

Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Den største beslutning

Debat

Konservative svigter vores butikker

Debat

Øget fokus på entreprenørsvigt

Efterlysning

Efterlysning: Kender du, eller er du manden, der fik hjertestop på hjørnet mellem Finsensvej/Sønderjyllands Allé d. 9. juli?

Annonce