Annonce
Frederiksberg

Farvel til en ildsjæl

Annonce

I en årrække har hendes salgsområde været Frederiksberg, hvor hun også bor. Nu er konsulent Inge Borum gået på efterløn.

Af Nanna Boye.

nanna@lokalavisen-frb.dk.

Foto: Martin Sørensen.

 

Torsdag var sidste dag i Inge Borums arbejdsliv. Et nyt kapitel som efterlønner er allerede startet.

»Jeg har altid godt kunne lide det kick, der er i at sælge - samt kombinationen af service og konsulent,« siger 63-årige Inge Borum, der har arbejdet i avis- og rejsebranchen størstedelen af sit liv.

Frederiksberg er byen, der står hende nær, både i arbejdslivet og fritiden.

Inge var med på holdet, da chefredaktør Michael Engelbrecht startede Lokalavisen Frederiksberg i 2005.

Når vi i redaktionen på Jacobys Allé hørte et 'yes!', så var det Inge Borum, der havde fået en helt særlig annonce, som hun havde arbejdet på et stykke tid.

Da Engelbrecht solgte Lokalaviserne ved årsskiftet til koncernen North Media, flyttede Inge Borum med til Codanhus, hvor bl.a. Lokalavisen Frederiksberg og Frederiksberg Bladet produceres.

I sin afskedstale sagde administrerende direktør Martin Foss bl.a.:

»Den største genistreg Jens Orby lavede i sin tid som salgschef for Lokalavisen Frederiksberg, var ene og alene - at ansætte dig som konsulent. I mange år var du en af de største årsager til, at Frederiksberg Bladet mangeårige monopol blev brudt. Vi kæmpede hårdt i begge lejre om at vinde annoncørenes gunst, og vores kamp gik fra at forsvare position til at genvinde markedsandele.

Du er rigtig dygtig til salg og skabe relationer, bevare dem og udvikle dem.

Og så har du i alle årene været loyal og tro overfor din arbejdsgiver. Da vi for ca. et år siden fik muligheden for at købe Lokalavisen, fik vi endelig fat i dig - godt at vide at du ikke skulle drille os mere ...

Selvom det så ikke blev til et så langt samarbejde vil jeg sige, at jeg har nydt at have dig på holdet. Tak for din korte karriere hos os - du har gjort en forskel.«

Inge Borum ser frem til at få endnu mere tid i sommerhuset på Møn, passe på sig selv med alt fra fitness til vandgymnastik og rejser samt ture i Zoo, hvor hun og manden Jens, holder af at gå tur.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Er bæredygtighed da virkelig så slemt?

Debat

Børn: Det handler ikke kun om flere ressourcer

Annonce