Annonce
Debat

Flere grønne gavle, tak

Det er en grøn gavl som denne ved Falkoner Allé og Ågade, der skal etableres på Vodroffsvej. Foto: Bo Børresen


Nu kommer der endnu en flot grøn gavl på Frederiksberg magen til den man møder ved Ågade, når man kommer til Frederiksberg. Denne gang bliver det på facaden af Vodroffsvej 5 ved Codanhus. Det synes jeg er en god nyhed!

Derfor deler jeg deler heller ikke den reklameforskrækkelse, som Balder Mørk Andersen (SF) gav udtryk for i et indlæg her på FrederiksbergLIV.dk i sidste uge, når det handler om, at en reklame i midten er med til at finansiere gavlen.


Gavlene bidrager blandt andet til at reducere støjniveauet og modvirke byens varmeøeffekt

Helle SjelleDer er reklamer alle mulige steder på husene i vore byer. Det bliver hverken værre eller bedre af, at der er en reklamer midt på en gavl, der i øvrigt er beklædt med grønne planter, der ellers ikke havde været der.

Gavlen ved Ågade har også en reklame midt i det grønne, og den funger fint. Det forventer jeg også, at gavlen ved Codanhus vil.

Til gengæld deler vi det generelle ønske om flere grønne gavle på Frederiksberg. Grønne tiltag kan vi godt bruge nogle flere af. Gavlene bidrager blandt andet til at reducere støjniveauet og modvirke byens varmeøeffekt.

Frederiksberg skal naturligvis være i front, når det handler om klima. Der er nemlig brug for både store og små grønne tiltag for at sikre Frederiksberg mod fremtidens klimaudfordringer – både med og uden reklamer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Byliv

Men In Black indtager atter Frederiksberg: Se ruten for lørdagens demonstration

Politik

Vindfeldt kritiserer sit eget partis regering: Nu vil jeg forsøge at råbe transportministeren op

Annonce