Annonce
Frederiksberg

Forløste Robin Hood-drømme og kontakt med urmennesket: med buen i hånden - en lokal succes!

Glade nye bueskyttere. Foto: Ulrik Bak Dragsted
I et sammensurium af flyvende pile, børnelatter og koncentration kunne Frederiksberg Bueskydning glæde sig over at have ramt plet.
Annonce

Frederiksberg bueskydning afholdt i søndags åbent hus arrangementet 'Buernes Dag'.

Og det var ikke så få, der havde en lille Robin Hood gemt i sig. Mere end 70 besøgende i alderen 10 til 70 + kunne nemlig, under kyndig vejledning, stramme buen og og sigte mod mål. Koncentrationen gik både mod målskiven men også mod et af de mange 3D mål, som klubben kan bryste sig af at have i deres artilleri.

Dagen viste også overskud til små indbyrdes familie-konkurrencer, hvor der helt sikkert blev kæmpet for alt fra æren til opvasken. Udover ære, var der dog også et diplom at hente for deltagernes heltemod og skarpe øjne - som især var højt eftertragtet af de mindste.


Sporten kan muligvis også vidne om, at vi mennesker fortsat unge- som ældre, har en interesse i at komme i kontakt med vores urmenneske


De frivillige bueskytter fra klubben, der gennem hele dagen guidede de mange gæster, kunne da også glæde sig over den massive interesse og opbakning, der var for sporten. En sport som både er en traditionel olympisk disciplin, samt en disciplin der udspringer fra urtiden, hvor den har haft eminent betydning for vores jagt- og overlevelsesevner. De ældste fundne pilespidser kan da også dateres helt tilbage til Afrika cirka 50.000 år før Kristi fødsel.

Så måske hemmeligheden bag succesen skal tilskrives den perfekte balance mellem samhørighed med urmennesket og en nutidig olympisk disciplin - alt forenet i én sport, som hele familien kan samles om. Sporten kan muligvis også vidne om, at vi mennesker fortsat unge- som ældre, har en interesse i at komme i kontakt med vores urmenneske.

Cheftræner Henrik Tangø-Brandt håber da også at se mange komme forbi til en prøvetime lørdag morgen. Aftaler herom kan laves med klubbens cheftræner Henrik Tangø-Brandt via klubbens hjemmeside: frederiksbergbueskydning.dk.

Annonce
Annonce
Debat

Cykelkaos hersker på Grundtvigsvej

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Er den lokale idræt bange for børn?

Politi

Cyklist skubbet af cyklen på Howitzvej

Debat

Tillid forpligter

Klumme

Historiens store viskelæder

Klumme

Septembers himmel

Nyåbnet

Ny frisørsalon: Bliv smuk på spansk

Kronik

KRONIK: Bag den gule trøje

Debat

Fantastisk for idrætten på Frederiksberg

Miljø

53 nye elbusser på vej

Annonce