Annonce
Frederiksberg

Formand: Også på Frederiksberg har vi brug for bedre normeringer

Normeringerne på plejecentrene og i hjemmeplejen skal øges, mener Thyge Enevoldsen.

Læserbrev: Der er flere gange blevet afsløret alvorlige svigt i ældreplejen, heldigvis ikke på Frederiksberg, og jeg er som formand for Ældre- og Omsorgsudvalget overbevidst om at de ansatte i Frederiksberg Kommunens hjemmepleje og i kommunens plejeboliger gør er god stykke arbejde inden for de normeringer, de har fået udstukket.

Men også på Frederiksberg er der brug for bedre normeringer i ældreplejen! Det har vi vist i mange år og vi har fra Enhedslisten hvert år ved budgetdrøftelserne argumenteret for øgede normeringer og bedre vilkår for de ansatte.


Annonce

Jeg håber at de andre partier nu vil være med til at prioritere normeringerne i ældreplejen


Det er imidlertid svært, når den politiske opmærksomhed ofte er på andre områder, der også har brug for et løft, som f.eks. nu med bedre normeringer i daginstitutionerne, som jo også klart har brug for det.

Det specialiserede socialområde, både for børn og voksne, skal også have de nødvendige ressourcer. Men jeg håber at de andre partier nu vil være med til at prioritere normeringerne i ældreplejen.

Det indebærer sikring af midlerne fra ”ældremilliarden” som pt. kun er sikret 2021 med og at vi stopper den gradvise forringelse af normeringerne relateret til ”klippekortet” som startede i år og er planlagt at fortsætte i de kommende år. Nu må normeringerne på plejecentre og i hjemmeplejen i stedet øges!

Annonce

Mest læste

Annonce
Alarm112

Anklage: Beruset hjemmehjælper svigtede iltpatient

Annonce
Annonce
Indland

Forfatter Anders Bodelsen er død

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce