Annonce
Frederiksberg

Fra taber til højdespringer: Frederiksberg rykker frem på liste over erhvervsvenlige kommuner

Borgmester Simon Aggesen (K) er glad for Frederiksbergs placering i en ny analyse af erhvervsvenlighed blandt kommunerne. Arkivfoto: Martin Sørensen
Annonce

I 2015 var Frederiksberg blandt de ti mindst erhvervsvenlige kommuner i Danmark, men i dag ser situationen noget anderledes ud. Det viser en analyse fra Dansk Byggeri, som sammenligner landets kommuner på en række forskellige områder.

Frederiksberg Kommune ligger nu i toppen som nummer seks blandt hovedstadens 28 kommuner og er på landsplan sprunget fra en plads som nummer 51 til nummer 30. Placeringen glæder borgmester Simon Aggesen (K), som også er formand for Frederiksberg Erhvervsråd.

- Vi har i kommunalbestyrelsen de seneste år lagt os i selen for at imødekomme erhvervslivet på en række punkter. Vi har blandt andet nedsat byggesagsgebyrerne til det halve. Det skal være nemt at drive virksomhed på Frederiksberg, samtidig med at vi skal værne om byen. Jeg synes, vi har fundet en god balance, og det bekræfter analysen fra Dansk Byggeri, siger borgmester Simon Aggesen (C).

Det er blandt andet halveringen af byggesagsgebyrerne, som har bidraget til at forbedre kommunens placering, men også områder som indkomstskat, udlicitering, erhvervsaffald, nyledige i arbejde og udbud er med i den samlede vurdering.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Frederiksberg – et vidt begreb

#HvorErDerEnVoksen

"Det er ikke fordi ledelsen ude i institutionerne ikke vil dække dagen bedre ind, der er simpelthen ikke penge til det"

Debat

Velkommen i Sine Heltbergs grønne rodebutik

Kronik

Jeg vil også have ret til at leve

Covid-19

Nikolaj Bøgh: - Jeg har corona

Klumme

At vente på døden

Debat

Cykelkaos hersker på Grundtvigsvej

Debat

Er den lokale idræt bange for børn?

Politi

Cyklist skubbet af cyklen på Howitzvej

Annonce