Annonce
Frederiksberg

Frederiksberg indfører døgnåben nødpasning

Annonce

Frederiksberg Kommune udvider mulighederne for nødpasning, så forældre, der arbejder i kritiske funktioner og på skæve tidspunkter, kan få passet børn uden for daginstitutionernes normale åbningstid.

Tilbuddet gælder børn i alderen 0-9 år og har åbent alle døgnets timer. Pasningen foregår på institutionen Børneambassaden på H.C. Ørsteds Vej.

»Medarbejdere i kritiske funktioner, som for eksempel sundhedssektoren, arbejder hårdt og på alle tider af døgnet for at hjælpe os alle sammen igennem krisen. De løser en meget vigtig samfundsopgave, og de skal naturligvis også kunne få deres børn passet, mens de er på arbejde. Derfor udvider vi nu vores nødpasning og holder åbent hele døgnet alle ugens syv dage,« oplyser borgmester Simon Aggesen (K).

Han suppleres af formand for børneudvalget, Laura Lindahl (LA):

»Det er en svær tid for os alle, men ikke mindst for de børnefamilier, hvor mor og far bliver kaldt på arbejde på skæve tidspunkter og måske med kort varsel. Nogle har familie eller venner, der kan træde til og hjælpe, men det gælder langt fra alle, og for dem er der nu også en mulighed for at få børnene passet.«

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Frederiksberg

Almene familieboliger på toppen

Frederiksberg

Er haven for alle?

Annonce