Annonce
Debat

Frederiksberg ligger i top på beskæftigelsesområdet

Borgmester Simon Aggesen. Foto: Martin Sørensen

Læserbrev: Beskæftigelsesministeriet fremhæver Frederiksberg som inspirationskommune, og lokale undersøgelser viser stor tilfredshed med Jobcentrets indsats.

2020 har på mange måder været et hårdt år, og coronaen har skabt store udfordringer. Men der er heldigvis også ting at glæde sig over.

Beskæftigelsesministeriets nyeste sammenligning af kommunerne viser, at Jobcenter Frederiksberg er blandt landets bedste til at matche ledige og virksomheder. I sammenligningen ligger Frederiksberg på en samlet 4. plads og bliver fremhævet som inspirationskommune. Samtidig viser lokale rundspørger, at over 85 procent af de ledige og 87 procent af virksomhederne er tilfredse eller meget tilfredse med indsatsen.

Det er jeg utroligt glad for, og jeg er stor tilhænger af jobcentrets dialogbaserede tilgang til arbejdet. Jobcentrets konsulenter tager udgangspunkt i den enkelte lediges ressourcer og i den enkelte virksomheds behov. Netop den tætte kontakt og gode dialog med både ledige og virksomheder skaber resultater. Derfor besluttede vi politisk i det seneste budgetforlig at fortsætte og udvide den tætte kontakt med borgere og virksomheder, så indsatsen bliver endnu stærkere fremover.


Netop den tætte kontakt og gode dialog med både ledige og virksomheder skaber resultater.

Simon Aggesen (K)


Netop den dialogbaserede indsats med mennesket i centrum, hvor jobkonsulenterne tager udgangspunkt i den enkeltes ressourcer er nemlig det, der skaber succesen, når det handler om at hjælpe mennesker i arbejde. Samtidig skal jobcentrets medarbejdere blive endnu skarpere til at formidle på borgernes præmisser, og derfor får vi også kigget hele vores kommunikation og borgerdialog igennem med ekstern bistand, så vi kan blive endnu skarpere på at formidle på borgernes præmisser. Det er vejen til, at vi kan fastholde de gode resultater og hjælpe endnu flere tilbage på arbejdsmarkedet

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Når de røde kommer

Debat

Børnevelfærd før profit

Navne

Rund fødselsdag: Helle Sjelle fylder 50 år

Annonce