Annonce
LIVe

FrederiksbergLIV bringer uenigheder sammen: Samtale om minimumsnormeringer sendes LIVE på Facebook

Laura Lindahl (K) og Christina Sylvest Noer (S) taler om minimumsnormeringer LIVE på FrederiksbergLIV på Facebook onsdag 5. maj kl.20.00.
Minimumsnormeringer er et af tidens varme politiske emner på Frederiksberg. FrederiksbergLIV inviterer til samtale mellem Laura Lindahl (K) og Christina Sylvest Noer (S) onsdag 5. maj kl.20.00 - og dine spørgsmål og kommentarer er vigtige for samtalen.

Velkommen til FrederiksbergLIVs nye format LIVe. En samtale om et aktuelt emne, hvor meninger og uenigheder mødes, og hvor vi taler om sagen uden at save hinanden over.

LIVe giver hinanden tid og plads til at argumentere og kommentere. Tid til at nå hele vejen rundt, og vi går efter bolden og ikke manden. Eller kvinden, i dette tilfælde i premiereudgaven onsdag 5. maj kl.20.00.

Laura Lindahl fra Konservative og Christina Sylvest Noer fra Socialdemokratiet er to af de mest aktive i debatten om minimumsnormeringer, og de er rygende uenige.

Annonce


Både Laura og jeg kerer os om børnene og børnefamilierne, og det er jo et godt udgangspunkt - vi er bare uenige om hvordan det skal gøres, kan man sige.

Christina Sylvest Noer (S)


Vi bringer de to politikere sammen og sender samtalen live fra Codanhus. Det sker på vores Facebookside Frederiksberg LIV. Og vi vil meget gerne have dig med i samtalen.

Under hele livetransmissionen er kommentarsporet åbent for spørgsmål og kommentarer, og dem bringer vi gerne videre under samtalen, så du kan blive hørt, og forhåbentlig blive klogere. Hvem ved.

Tidligere folketingsmedlem Laura Lindahl er formand for Frederiksberg Kommunes børneudvalg, mens Christina Sylvest Noer er nyslået Socialdemokratisk kandidat til kommunalvalget i november, med en baggrund som lokal talsperson for forældrebevægelsen #HvorErDerEnVoksen. Begge ser frem til den livetransmitterede samtale.

Lindahl: Se på det positive

- Grundlæggende har vi gode daginstitutioner på Frederiksberg. Jeg er enig i at normeringen skal øges – derfor har vi afsat midler til at øge normeringen i flere år nu. I første omgang opnår vi minimumsnormeringer opgjort efter Danmarks statistik i 2022. Så må vi derfra se, hvad der skal ske, siger Laura Lindahl og fortsætter.

- Jeg synes man skal lade være med at tale vores dagsinstitutioner ned og i stedet glæde sig over, at vi har prioriteret området økonomisk hvert år i flere år. Det glæder jeg mig i hvert fald over – som mor til en pige i børnehave og som formand for børneudvalget i kommunen. Jeg glæder mig super meget til debatten. Jeg synes jeg det er et spændende format, som giver borgerne i kommunen en unik mulighed for at komme tæt på os, der har det lokale ansvar, siger Laura Lindahl (K) til FrederiksbergLIV.

Annonce

Sylvest: Slå ring om børnene

- Jeg glæder mig til en dybdegående samtale med Laura Lindahl om det her emne. Særligt fordi jeg jo ved at Laura de sidste år har stået i spidsen for den kommunale børnepolitik, der jo omvendt har gjort, at jeg har trukket i den gule trøje og engageret mig i forældrebevægelsen #HvorErDerEnVoksen”. Både Laura og jeg kerer os om børnene og børnefamilierne, og det er jo et godt udgangspunkt - vi er bare uenige om hvordan det skal gøres, kan man sige, og det bliver fint at få talt grundigt om, siger Christina Sylvest Noer og fortsætter.

-Jeg mener jo vi skal have genetableret omsorgsbegrebet og slå ring om børnene. Vores børn har kun en barndom, og derfor skal vi sikre en ordentlig forvaltning og bedre normeringer i daginstitutionerne. Jeg håber mange forældre, pædagogisk personale og mange andre vil se med 5. maj. Jeg glæder mig i hvert fald, siger Christina Sylvest Noer (S) til FrederiksbergLIV.

LIVe: Se samtalen om minimumsnormeringer onsdag 5. maj kl.20.00 på FrederiksbergLIV på Facebook.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Butiksnyt

Meyers har åbnet pop op-isbar

Sundhed

Flyttedag: PCR-testcenter skifter adresse

Debat

En politisk stridsmand: Carl Plougs buste

Annonce