Annonce
Kultur

Frederiksbergs street-art foreviges i malebog

Rikke Severinsen er tegneren bag Frederiksbergs kommende malebog, der kommer til at indeholde sort/hvide tegninger af lokalt genkendeligt gadekunst.Privatfoto.
En malebog med byens graffiti og gadekunst ser dagens lys. Guidet tur skal lancere malebogen - når man igen må samles 10 eller flere.

Frederiksberg Bladet har slået pjalterne sammen med den lokale kunstner Rikke Severinsen. Sammen udgiver vi en malebog, hvor motiverne er den gadekunst der er at finde rundt omkring i byen.

Idéen opstod hos den unge kunstner, der i 2019 satte sig for at lave en sådan malebog til alle afkroge af hovedstaden, og nu er turen så kommet til Frederiksberg, hvor der til forskel fra andre dele af hovedstaden ikke er meget graffiti eller mange gavlmalerier, men til gengæld flere stickers (klistermærker) rundt omkring.


Annonce

Lige så snart vi må forsamles 10 igen, laver vi en guidet tur på cykel, hvor vi kører rundt i byen og ser flere af de steder der er med i malebogen. Og så slutter vi som altid af med fælles frokost


- Frederiksberg er lidt specielt på det område. Her er der ekstremt mange opfindsomme folk der med stickers sender budskaber og motiver, mens der er færre malerier end de andre steder vi indtil videre har udgivet malebog, fortæller den unge kunstner der foreløbigt har udgivet street-art malebøger på Vesterbro, i Nordvest, i Sydhavnen, i Valby og på Nørrebro.

Malebogen bliver blyantstegnede sort-hvide motiver af vidt forskellig lokal street-art, hvorefter man selv kan farvelægge tegningerne som man vil.

Malebogen forventes udgivet og sendt i lokal handel 1. februar, hvorefter bogen - som i de andre udgivelsesområder - lanceres med en guidet tur rundt om i byen. Med Rikke Severinsen som guide, naturligvis.

- Lige så snart vi må forsamles 10 igen, laver vi en guidet tur på cykel, hvor vi kører rundt i byen og ser flere af de steder der er med i malebogen. Og så slutter vi som altid af med fælles frokost, fortæller Rikke Severinsen.

Malebogen sendes i lokal handel 1. februar i 400 eksemplarer og koster kr. 150,-

Vil du allerede nu reservere en malebog eller en plads på den guidede tur, kan man reservere hos Rikke Severinsen på mail:

rikkems90@hotmail.com

Annonce

Mest læste

Annonce
Alarm112

Politiansat tiltalt for moms- og skattesvindel for 736.000

Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce