Geoffrey hejser populær fried chicken ned fra sin altan: - Det bringer folk sammen
Fried chicken hejst ned i en kurv fra en altan? Det lyder så finurligt, at journalist Julie Stougaard var nødt til at opleve, hvordan det foregår. Så igår søndag lagde hun vejen forbi Geoffrey Canilaos altan på Frederiksberg med en flaske naturvin i tasken, klar på at lave en velsmagende byttehandel.
Copy link address
Julie Stougaard julie@frederiksbergliv.dk
Annonce
Geoffrey Canilao driver til dagligt cocktailbaren Balderdash i Indre By. Men under coronanedlukningen har han delt ud af sin passion for fried chicken ved at hejse fried chicken ned fra sin altan i bytte for andre lækkerier. Foto: Jakob Crawfurd/Byrd
Geoffrey er vild med naturvin, så det var, hvad han fik i bytte for sin fried chicken, da journalist Julie Stougaard var forbi hans altan på Frederiksberg. Foto: Jakob Crawfurd/Byrd
Geoffrey Canilao er opvokset i henholdsvis New York og San Francisco og er vokset op med fried chicken. I dag er han med egne ord besat af at finde den bedste opskrift på fried chicken og har rejst verden rundt for at finde inspiration. Foto: Jakob Crawfurd/Byrd
Julie Stougaard er svært begejstret for Geffreys version af fried chicken og hele kurvekonceptet. Vi krydser fingre for, at der snart serveres mere kylling fra hans altan. Foto: Jakob Crawfurd/Byrd