Annonce
Frederiksberg

Grundtvigsvej og Søerne med fremme

Annonce

Skolen på Grundtvigsvej og Skolen ved Søerne var med i topstriden i hver sin gruppe, da københavnsmesterskaberne i skoleskak for hold blev afholdt 4. marts i Taastrup.

Skolen på Grundtvigsvej opnåede en andenplads i gruppen op til 6. klasse, mens Skolen ved Søerne blev nummer tre i den yngste gruppe, 0.-3. klasse.

I de to grupper deltog henholdsvis 25 og 34 hold fra hele Storkøbenhavn. Holdet fra Grundtvigsvej bestod af Ole Zeuthen, Lukas Keisala, Elias Azzouzi Krogh og Gustav Wagner, mens Skolen ved Søernes talte Aydın Jinkins, Villads Schurmann Tolstrup, Tavishi Sharma og Frederik Kanneworff samt reserven Vilfred Dreyer.

Kampen i toppen var meget tæt. Med én sejr mere på blot et enkelt bræt i sjette og sidste runde kunne begge Frederiksberg-skoler være nået helt til tops. Københavnsmesterskaberne gik i stedet til Europaskolen i gruppen op til 6. klasse og til Langhøjskolen fra Hvidovre i gruppen for 0.-3. klasse.

Skolen ved Bülowsvej havde også en god turnering og kvalificerede sig sammen med Skolen på Grundtvigsvej og Skolen ved Søerne sig til danmarksmesterskaberne.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Frederiksberg

Almene familieboliger på toppen

Frederiksberg

Er haven for alle?

Annonce