Annonce
Ny butik

Hørt på vandrørene: Design dine egne opbevarings- og garderobeløsninger - af vandrør

Butikschef Martin Qvist fremviser hylder i forskellige afskygninger. Vandrørene går igen på dem alle. Foto Bo Børresen
RackBuddy har åbnet, hvad der bedst kan betegnes som en kombination af butik, showroom og arbejdende designværksted midt på Frederiksberg Allé. Omdrejningspunktet i de højloftede lokaler er vandrør.
Annonce

Bøjlestænger eller deciderede garderobeløsninger. Vandrør kan bruges til meget. Det kan man opleve ved selvsyn, hvis man slår vejen forbi RackBuddys nye butik og showroom, der åbnede på Frederiksberg Allé 32 mandag 14. september.

Det er butikschef Martin Qvist, der tager imod i RackBoddys nye butik og showroom på Frederiksberg Allé 32. Foto Bo Børresen

Fleksible og pladsbesparende opbevarings- og garderobeløsninger er omdrejningspunktet i RackBuddy, der er grundlagt af Lasse Nielsen og Martin Heinze (som begge i parentes bemærket er tidligere 1. holdsspillere i FA 2000).

Annonce

Afprøv idéer

Lasse Nielsen udtaler:

- I dag er vores hjem meget individuelle. Mange steder, især i de større byer, ser vi et stigende behov for at optimere og tilpasse, hvordan vi bruger den sparsomme plads. I vores nye Design Lab (designværksted, red.) kan man komme ind og prøve sine idéer af eller lade sig inspirere af imod nogle af vores idéer, siger han og uddyber:

- Vi vil gerne gøre stedet til en slags legeplads, hvor der er god tid og en atmosfære af kreativitet og skabertrang. Her i den flotte, gamle ejendom på Frederiksberg Allé har vi fået muligheden for at være den hybrid af butik, showroom og arbejdende designværksted, som vi har drømt om.


Man vil jo gerne vide, hvordan det kommer til at se ud, inden man bestiller. Det kan man hos os.

Martin Heinze, grundlægger


Martin Heinze supplerer:

- Størstedelen af RackBuddys handel foregår via vores webshop i det meste af Europa. Men det nye Design Lab er et uundværligt supplement, fordi det samler både den kreative og faglige ekspertise på ét sted, så kunderne kan få hjælp til både optimering, materialevalg og montering på én gang, siger han og tilføjer:

- Man vil jo gerne vide, hvordan det kommer til at se ud, inden man bestiller. Det kan man hos os.

Annonce
Annonce
Corona

Corona-ensretning ophæves i København

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Jeg går helt fra snøvsen

Klumme

Den største beslutning

Debat

Er jeg en dårlig mor, Christina?

Debat

Levende begravet på Rahbeks Allé

Debat

Konservative svigter vores butikker

Debat

Øget fokus på entreprenørsvigt

Annonce